LANGE LX RTL 22/23

Značka: LANGE

Langeho legendární výkon se soustředil do pohodlnější a širší boty. Nová lyžařská / all mountain bota LX 120 HV GW založená na konceptu „vyber si svůj fit“ nyní nabízí novou šířku 102 mm v přední…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
6 990 Kč
5 490 Kč

Popis produktu

Langeho legendární výkon se soustředil do pohodlnější a širší boty. Nová lyžařská / all mountain bota LX 120 HV GW založená na konceptu „vyber si svůj fit“ nyní nabízí novou šířku 102 mm v přední části nohy.
Pokud máte široké nohy a hledáte vysoký výkon v pohodlné lyžařské botě, pak je pro vás LX tou správnou volbou. Kombinace legendárního výkonu Lange a širšího střihu ve spojení s ještě snadnějším nastupováním a vystupováním nohou zajišťuje, že zůstanete v pohodlí po celý den. Naše inovativní, lehká dvoujádrová konstrukce zaručuje účinnost, výkon a přesnost, abyste byli v souladu s vaší botou. Namontované na podrážce Gripwalk a se šroubem přidaným do skořepiny nabízí větší výkon a rovná se úrovni boty RX. Neváhejte své vložky tepelně tvarovat, abyste co nejlépe odpovídali vašim nohám.

Specifikace

SPECIFIKACE
Šířka kopyta: 102
Flex index:  120
Hmotnost:  1860g při 26,5
Materiál: POLYURETHANE DUAL CORE
Canting: +/- 1,5°
Přezky: ALU RACE, 1 QUICK MACRO RATCHET
Podrážka: GripWalk
TECHNOLOGIE
DUAL CORE LIGHT Lehká verze naší inovativní DUAL CORE technologie. Po celou dobu používání dochází k aktivnímu stlačování a roztahování díky DUAL CORE LIGHT. Tato technologie umožňuje ovládat potenciální energii pro dosažení síly, skoku a odskoku. Představte si, lehkost ve spojení s precizností a reakčností, snadným nazouváním a vyzouváním. To je nový stupeň výkonnosti boty, která je přizpůsobivá a dynamická jako vaše tělo.
DUAL 3D LINER FULL Vnitřní botičky DUAL 3D jsou předem tvarované, aby perfektně seděly do vnějšího skeletu a zajišťovaly tak přesný a spolehlivý přenos energie a tvořily botu, která dokonale padne a poskytne co největší komfort. Verze DUAL 3D FULL je 100% uzpůsobitelná a je vyrobena ze tří druhů pěny vysoké hustoty pro maximální komfort a oporu v klíčových zónách.
102mm COMFORT FIT Lange COMFORT FIT poskytuje větší, tolerantnější šířku kopyta (102 mm). Bota je určena pro lyžaře s širšími chodidly nebo lyžaře hledající celodenní pohodlí bez nutnosti obětování výkonu.
NATURAL STANCE Technologie NATURAL STANCE je zárukou přirozeného postoje při lyžování. Náklon je o něco nižší (4⁰), postoj je vzpřímenější, zaručuje více rovnováhy, kontroly, efektivnější přenos energie.
GRIP WALK

ZVÝŠENÝ KOMFORT CHŮZE A ŠPIČKOVÁ BEZPEČNOST PŘI CHŮZI.
Všichni jsme tam byli – když je to jen krátká procházka po zmrzlém sněhu nebo rozbředlých úsecích. Trasa po kluzkých schodech a mokrých dřevěných terasách se ale rychle může stát úplným skluzavkovým festem. Lyžařské boty prostě jakoby nebyly stvořené na chůzi. Nebuď hloupý! Použití podrážek GripWalk ukončí klouzání. Zakřivený profil zajišťuje přirozené valivé vlastnosti a zvýšený komfort při chůzi, zatímco žebrovaný hi-kaučukový profil poskytuje přilnavost, kterou potřebujete, abyste přestali klouzat, než začne.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.