LANGE RX 100 GW 22/23

Akce

Značka: LANGE

Dokonalá rovnováha výkonu a pohodlí. Nová RX 100, navržená tak, aby poskytovala výkon a přesnost vyžadovanou těmi nejoddanějšími all-mountain lyžaři, nabízí závodní rodokmen s inkluzivnějším vysoce…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
8 590 Kč
6 440 Kč

Popis produktu

Dokonalá rovnováha výkonu a pohodlí. Nová RX 100, navržená tak, aby poskytovala výkon a přesnost vyžadovanou těmi nejoddanějšími all-mountain lyžaři, nabízí závodní rodokmen s inkluzivnějším vysoce výkonným střihem.
Naše nová konstrukce skořepiny Dual Core a vložka Dual 3D se dokonale integrují a zajišťují bezkonkurenční ovinutí chodidla a přesnost. Nový inovativní jazyk RBT zajišťuje přenos energie a odraz. Nový specifický střih RX zachovává Langeovu silnou aretaci paty a držení nohy s okamžitým komfortem „out-of-the-box“.

Specifikace

SPECIFIKACE
Šířka kopyta: 100
Flex index:  100
Hmotnost:  2185g při 26,5
Materiál: POLYURETHANE DUAL 3D
Canting: +/- 1,5°
Přezky: MICRO ALU BUCKLES
Podrážka: GripWalk
TECHNOLOGIE
DUAL CORE Tato nová technologie Lange umožňuje současné vstřikování dvou rozdílných plastů. Tento unikátní proces zaručuje lepší přenos energie a umožňuje vytvoření sendvičové konstrukce DUAL CORE, která zajišťuje lepší odraz, reakčnost a kontrolu v oblouku.
DUAL 3D LINER SPORT Vnitřní botičky DUAL 3D jsou vytvarované tak, aby bylo dosaženo co největší přesnosti, spolehlivého přenosu energie a anatomického tvaru. Verze DUAL 3D SPORT je ze 60% teplem tvarovatelná (holeň, kotník, prstová oblast), obsahuje pěnu nízké hustoty, která je zabudována do klíčových oblastí pro maximální komfort a oporu.
GRIP WALK

ZVÝŠENÝ KOMFORT CHŮZE A ŠPIČKOVÁ BEZPEČNOST PŘI CHŮZI.
Všichni jsme tam byli – když je to jen krátká procházka po zmrzlém sněhu nebo rozbředlých úsecích. Trasa po kluzkých schodech a mokrých dřevěných terasách se ale rychle může stát úplným skluzavkovým festem. Lyžařské boty prostě jakoby nebyly stvořené na chůzi. Nebuď hloupý! Použití podrážek GripWalk ukončí klouzání. Zakřivený profil zajišťuje přirozené valivé vlastnosti a zvýšený komfort při chůzi, zatímco žebrovaný hi-kaučukový profil poskytuje přilnavost, kterou potřebujete, abyste přestali klouzat, než začne.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.