ROSSIGNOL Pure 80 23/24

Akce
Výprodej

Značka: ROSSIGNOL

Dámské lyžařské boty PURE 80 ve 102mm "středně široké" variantě jsou zárukou jedinečné energie, přesnosti a díky možnosti bootfittingu i komfortu. Možnost nastavení flexe umožňuje přizpůsobení boty…

Celý popis
Zvolte variantu
25
Skladem
8 990 Kč
6 290 Kč

Popis produktu

Dámské lyžařské boty PURE 80 ve 102mm "středně široké" variantě jsou zárukou jedinečné energie, přesnosti a díky možnosti bootfittingu i komfortu. Možnost nastavení flexe umožňuje přizpůsobení boty na míru potřebám konkrétního lyžaře. Vnitřní botičky OptiSensor s tepelnou izolací z vlny Merino jsou zárukou jedinečného komfortu, opory a tepelné izolace.

Specifikace

SPECIFIKACE
Šířka (mm): 102
Flex index 80
SKELET
Technologie skeletu:  Generative Design Structure
Materiál - skořepina: Polyurethane
Mezipodešev: PU Foam
VNITŘNÍ BOTIČKA
Technologie: Woman Custom Optisensor T3
Popruh (mm): 40
Jazyk: Power Wrap
Schránka na prsty z jednoho dílu
PŘEZKY
Technologie: 100% Aluminium
Nastavení: 4 Micro
Další vlastnosti: Nastavitelné zuby 3 polohy
TECHNOLOGIE
MERINO WOOL Merino wool - Přirodní tepelná izolace MERINO vlna má vynikající prodyšnost, rychlo schne a eliminuje zápach. Vlákno vlny merino je měkké a pohodlné, udržuje tělo v teple a pohodlí v každých podmínkách.
FLEX ADJUSTMENT FLEX ADJUSTMENT umožňuje více variant flexe pro přizpůsobení výkonu. Výkonu a pohodlí díky jednoduchému nastavení šroubu na zadní části boty.
DEDICATED WOMENS CUFF Horní část skeletu má speciální tvar přizpůsobený ženskému tvaru lýtka. Komín boty je nižší s mírným výřezem v zadní části – tulipánový tvar pro větší pohodlí.
CUSTOM T1 Přizpůsobitelné botičky CUSTOM poskytují nastavení tvaru vnitřní výplně, aby bylo obalení chodidla účinné a zároveň pohodlné. Verze T1 se skládá ze dvou materiálů EVA. Tvrdší pěna je v oblastech opory chodidla a středně tvrdá hmota EVA je v klíčových zónách komfortu.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.