FISCHER Transalp Carbon 86 WS 21/22

Akce
Doporučujeme

Značka: FISCHER

Skialpinistické lyže FISCHER Transalp 82 Carbon Rozdílné typy lyžařů mají rozdílné potřeby ohledně vybavení. Jsou dobrodruzi, kteří chtějí objevovat nepoznané a panenské sjezdy. A jsou také takoví,…

Celý popis
Zvolte variantu
155
Skladem
14 990 Kč
8 240 Kč
-45%

Popis produktu

Skialpinistické lyže FISCHER Transalp 82 Carbon Rozdílné typy lyžařů mají rozdílné potřeby ohledně vybavení. Jsou dobrodruzi, kteří chtějí objevovat nepoznané a panenské sjezdy. A jsou také takoví, kteří chtějí být prostě jen rychlí kvůli svému cíli nebo při závodech. Jiní si zase nejvíce ze všeho užívají výhledy do krajiny. Ale všichni mají jednu společnou věc: potřebují vhodné vybavení, aby si mohli svou cestu náležitě užít. Osvědčené know-how Fischer a specifické technologie pro skialpinismus, nabízí to pravé vybavení pro jakoukoliv túru. Vybavená jádrem Air Tec Ti, technologiemi Aeroshape, Tour Rocker a Sandwich Sidewall konstrukcí. Právě tato konstrukce dělá Transalp 82 ideální pro dlouhé stoupání, které je třeba překonat při cestě na úplný vrchol.

Specifikace

K lyžím doporučujeme:

  • skialpové vázání TOUR CLASSIC BRAKE 90 - T70819
  • skialpové stoupací pásy TRANSALP PRE-CUT - K00420

 

Geometrie (mm): 123 / 86 / 107 při 176 cm
Váha: 1180g/176cm
Paulownia Woodcore Nejlehčí dřevo, které se používá při výrobě lyží. Používá se spaciálně pro tour modely - buď na špici nebo v sendvičové konstrukci.
Air Tech TI Podle oblasti použití se dřevěné jádro Air Tec zesiluje extrémně stabilním Titanalem.
Sandwich Sidewall Construction Dřevěné jádro kombinované s bočnicemi ABS v klasické sendvičové konstrukci pro harmonickou pružnost a dokonalou reakci.
Sintered Bases Slinutá skluznice má výjimečné voskovací vlastnosti a velmi dlouhou životnost.
Carbon Tex Mimořádně silné a velmi lehké pásy z karbonových vláken jsou zpracovány do flexibilní laminátové vrstvy pro torzní pevnost, stabilitu a přenos sil.
Aeroshape Speciální lehká konstrukce pro extrémní torzní stabilitu.
Rocker Kratší kontaktní délka lyže zajišťuje lehčí zahájení oblouku a jízdu šetřící síly. Tři různé druhy: All Mountain ROCKER, Freeski ROCKER, Tour ROCKER.
 

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.