ROSSIGNOL Escaper 87 Nano Open + vázání HT Radical 10 23/24

Akce
Výprodej

Značka: ROSSIGNOL

Nová Escaper 87 Nano je ideální turistická lyže, která půjde dál a výš. Lehká paulovnie a konstrukce jádra v kombinaci s technologií Air Tip a Nano Carbon zajišťují rychlost a snadnost při výstupu s…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
27 990 Kč
16 790 Kč
-40%

Popis produktu

Nová Escaper 87 Nano je ideální turistická lyže, která půjde dál a výš. Lehká paulovnie a konstrukce jádra v kombinaci s technologií Air Tip a Nano Carbon zajišťují rychlost a snadnost při výstupu s ovladatelností, stabilitou a přilnavostí, které posouvají hranice v jakémkoli terénu. 

SKIAPLPOVÉ LYŽE JSOU V SETU Z VÁZÁNÍM LOOK HT RADICAL 10.

Skitouringové vázání HT RADICAL 10 je určeno pro milovníky horských dobrodružství, kteří chtějí vázání, které je bezpečné a snadno použitelné za všech okolností. Tento extrémně všestranný styl se vyznačuje lyžařskou brzdou, snadným nastupovacím systémem a naklápěcí stoupací tyčí, kterou lze použít nebo deaktivovat pomocí lyžařské hůlky, aniž byste museli otáčet patou. Každé jednotlivé vázání (1/2 páru) váží pouze 520 g a lze jej nastavit až na 25 mm, aby se vešlo na řadu velikostí bot.

Specifikace

 

 
SPECIFIKACE
Krojení:  124 - 87 - 109
Systém vázání:  
PROFIL
Rocker:  Free Rocker
Profil: ALL TRAIL SIDECUT
Konstrukce: Central Sidewall
MATERIÁL
Jádro:  PAULOWNIA WOOD & CELL CORE
Vyztužení konstrukce: Nano Carbon
TECHNOLOGIE
ALL TRAIL SIDECUT All Trail Sidecuts delivers instant engagement and a powerful turn for fluid, dynamic and comfortable carving performance.
CENTAL SIDEWALL CENTRAL DUALTEC technologie kombinuje vlastnosti sendvičové a capové konstrukce. Cap konstrukce na koncích lyže usnadňuje zahájení oblouku a tradiční bočnice sendvičové konstrukce zajišťují jedinečnou energii a kontrolu na hraně. Výhody této kombinace konstrukcí se prejeví plynulou pružností a výborným držením na hraně, výsledkem je pak komfortní ovládání lyží.
AIR TIP AIR TIP technologie špičky redukuje její hmotnost a koncentruje hlavní hmotu do středu lyže pro lepší manévrovatelnost a lehké ovládání.
 

 

 

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.