FISCHER Transalp 82 Carbon 22/23

Akce

Značka: FISCHER

Lyže Transalp 82 Carbon jsou volbou pro ty skialpinisty, kteří chtejí dosahnout nejvyšších výšek. Dřevěné jádro Air Tech Paulownia, karbonová vlákna a Titanalem výztužná oblast po vázáním udržují…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
15 490 Kč
8 490 Kč
-45%

Popis produktu

Lyže Transalp 82 Carbon jsou volbou pro ty skialpinisty, kteří chtejí dosahnout nejvyšších výšek. Dřevěné jádro Air Tech Paulownia, karbonová vlákna a Titanalem výztužná oblast po vázáním udržují nízkou hmotnost a vysokou torzi, díky čemuž tyto lyže bez námahy a s jistotou stoupají a sjíždějí.

Specifikace

 

Geometrie (mm): 117 / 81 / 107 při 176 cm
Váha: 980g/162cm
Paulownia Woodcore Nejlehčí dřevo, které se používá při výrobě lyží. Používá se spaciálně pro tour modely - buď na špici nebo v sendvičové konstrukci.
Air Tech TI Podle oblasti použití se dřevěné jádro Air Tec zesiluje extrémně stabilním Titanalem.
Sandwich Sidewall Construction Dřevěné jádro kombinované s bočnicemi ABS v klasické sendvičové konstrukci pro harmonickou pružnost a dokonalou reakci.
Sintered Bases Slinutá skluznice má výjimečné voskovací vlastnosti a velmi dlouhou životnost.
Carbon Tex Mimořádně silné a velmi lehké pásy z karbonových vláken jsou zpracovány do flexibilní laminátové vrstvy pro torzní pevnost, stabilitu a přenos sil.
Aeroshape Speciální lehká konstrukce pro extrémní torzní stabilitu.
Rocker Kratší kontaktní délka lyže zajišťuje lehčí zahájení oblouku a jízdu šetřící síly. Tři různé druhy: All Mountain ROCKER, Freeski ROCKER, Tour ROCKER.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.