DYNASTAR E Lite 8 Konect + vázání NX 12 GW 23/24

Novinka
Akce

Značka: DYNASTAR

Dámská lyže Dynastar E Lite 8 vyvažuje silnou hranu s hladkou jízdou, která pohlcuje vibrace a terénní variace pro kontrolovaný carving pokročilými lyžaři. Hybridní jádro využívá směs dřeva a…

Celý popis
Seřízení vázání ZDARMA (biometrické údaje vyplníte během objednávky).
Zvolte variantu
Délka / rádius
Skladem
17 590 Kč
14 070 Kč
-20%

Popis produktu

Dámská lyže Dynastar E Lite 8 vyvažuje silnou hranu s hladkou jízdou, která pohlcuje vibrace a terénní variace pro kontrolovaný carving pokročilými lyžaři. Hybridní jádro využívá směs dřeva a polyuretanu k pohlcování vibrací, zatímco náš design V-Tech přenáší sílu na hrany a snižuje hmotnost švihu pro agilní pocit.
Plná konstrukce bočnice nabízí výkonnou kontrolu hran v celém oblouku.

Specifikace

SPECIFIKACE
Krojení: 124 - 75 - 109
Materiál:  Woodcore-Poplar,Fiberglass,
Konstrukce: Sandwich
TECHNOLOGIE
HYBRID POPLAR OBOUSMĚRNÉ PU JÁDRO Technologie Hybrid Core je kombinována s Bi Directionnal Topolovým jádrem, přičemž směr dřevěných vláken je střídavě vertikální pro lepší odolnost vůči stlačení a horizontální pro dynamickou reakci ve flexi. 
TIP ROCKER Rocker pouze střední špička. Usnadňuje ploché otáčení a zároveň kombinuje měkkost a toleranci v zatáčkách. Rocker je umírněn tak, že jakmile je lyže na hraně, lyže pracuje v oblouku po celé délce kontaktu hran.
 SANDWICHOVÁ KONSTRUKCE PLNÉ BOČNICE Díky konstrukci FULL SIDEWALL pomáhají svislé okraje po celé délce od špičky po patku maximalizovat přilnavost, přesnost, rovnováhu a sílu.
V TECH Přímo z továrny v Sallanches v údolí Mont Blanc je tato nová technologie podpořena zesílenými rameny, které poskytují tuhost, sílu a torzní kontrolu nad tělem lyže a zároveň uvolňují končetiny. To umožňuje snížit hmotnost špičky a ocasu, což má za následek zvýšení komfortu a obratnosti.

 

 

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.