ROSSIGNOL Hero Carve Konect + vázání NX 12 GW 23/24

Akce

Značka: ROSSIGNOL

Sportovní verze lyží Hero Carve pro nadšené lyžaře, kteří ocení carvingovou geometrii pro kratší oblouky (např. 167 cm = R 13 m). Disponují sendvičovou konstrukcí z dřevěného jádra (buk), svislými…

Celý popis
Seřízení vázání ZDARMA (biometrické údaje vyplníte během objednávky).
Zvolte variantu
Skladem
18 990 Kč
13 290 Kč
-30%

Popis produktu

Sportovní verze lyží Hero Carve pro nadšené lyžaře, kteří ocení carvingovou geometrii pro kratší oblouky (např. 167 cm = R 13 m). Disponují sendvičovou konstrukcí z dřevěného jádra (buk), svislými bočnicemi a karbonovým vyztužením. Ve srovnání s modelem ST Ti jsou lyže měkčí a mnohem tolerantnější. Své fanoušky si získají svou přesností a spolehlivým chováním v oblouku i při rychlejší jízdě. Použitá technologie LCT eliminuje kmitání konců lyží, čímž pomáhá lyžím dosáhnout optimální stopy v oblouku a přesnosti při přehraňování. Technologie V-FIBERGLASS zlepšuje vyztužení, lyže je více pevnější v ohybu po celé délce, což přináší minimalizaci ohybu a následné kmitání lyže. Pod vázáním je podložka Konect pro snadné přizpůsobení vázání podle velikosti bot.

Specifikace

SPECIFIKACE
Krojení:  123-68-104
Systém vázání: KONECT
PROFIL
Rocker:  Piste Rocker
Profil: LCT (Line Control Technology)
Konstrukce: RECTANGULAR SIDEWALL
MATERIÁL
Jádro:  POPLAR WOOD CORE
Vyztužení konstrukce: V FIBERGLASS
TECHNOLOGIE
LCT - LINE CONTROL TECHNOLOGY - Inovace v oblasti závodních modelů World Cup - nová konstrukce LCT, která Vám bude zárukou jedinečné energie, plynulosti a stability za každých podmínek. Lyže mají středový pruh z karbonu , čímž je regulována flexe lyže a je zajištěna stabilita a plynulost jízdy.
Oversized sidecut Oversized sidecut - Oversized přináší výhody agresivního vykrojení carvingových lyží kombinovaného se šířkou středu lyže současnosti. Agresivni rozměry konců lyží poskytují výrazné držení na hraně během oblouku, sílu a přesnost. Širší střed lyže zvyšuje stabilitu a jednoduchý přechod z oblouku do dalšího oblouku. Kombinace velkého vykrojení s dnešní šířkou středu lyže poskytuje ten pravý pocit na hraně a neslýchanou stabilitu.
 RECRANGULAR SIDEWALL Konstrukce  RECTANGULAR SIDEWALL spočívá ve vrstvení materiálů jádra (dřevo, skleněná vlákna, kov, atd.) v kombinaci s vertikálními bočnicemi. Tato konstrukce je zárukou optimálního držení na hraně, přesnosti, vyvážení a energie
WOOD CORE Jádro POPLAR WOOD je zárukou vyvážené kombinace nízké hmotnosti, pružnosti, energie, stability a energie.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.