ROSSIGNOL Experience W Pro JR Xpress + vázání Xpress 7 GW 23/24

Akce
Doporučujeme

Značka: ROSSIGNOL

Dívčí lyže FUN GIRL mají za úkol pomoci dětem rozvíjet základy lyžování, jsou to lyže inspirované závodními modely, byly však přizpůsobeny pro začátečníky a mírně pokročilé lyžaře. Technologie Power…

Celý popis
Seřízení vázání ZDARMA (biometrické údaje vyplníte během objednávky).
Zvolte variantu
Skladem
5 890 Kč
4 710 Kč
-20%

Popis produktu

Dívčí lyže FUN GIRL mají za úkol pomoci dětem rozvíjet základy lyžování, jsou to lyže inspirované závodními modely, byly však přizpůsobeny pro začátečníky a mírně pokročilé lyžaře. Technologie Power Turn Rocker zjednodušuje kontrolu a vstup do oblouku, urychluje proces učení. Díky flexi odpovídající velikosti jsou tyto lyže ideální na první oblouky.

Specifikace

SPECIFIKACE
Hmotnost: 1,8 Kg / pár
Krojení:  108 - 76 - 100
Systém vázání: Xpress Jr 7
PROFIL
Rocker:  Power Turn Rocker
MATERIÁL
Jádro:  HD Core
Konstrukce: Cap
TECHNOLOGIE
Power turn rocker Power turn rocker - 90 % průhybu lyže tvoří tradiční průhyb, který dodává lyžím energii, stejně jako vynikajíci cit pro terén a držení na hraně v oblouku. Zbývajících 10 % tvoří nízký rocker průhyb na špičce. Vjezd do oblouku je jednodušší a kontrolovatelnější.
Cap Lyže s konstrukcí CAP jsou posíleny vrchní vrstvou ROSSITOP, která lyži obaluje od hrany až ke hraně druhé. Tato konstrukce pomáhá vytvořit lyže, které jsou velmi snadné k použití, pohodlné a odolné.
HD CORE Nové jádro vysoké hustoty HD CORE je lehčí a stabilnější než tradiční jádro z topolu. Toto jádro je navíc zárukou stability, energie a živosti v jakýchkoliv sněhových podmínkách a ve všech terénech.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.