X-BIONIC Energy Accumulator 4.0 Pants Lady Plum/Grey

Značka: X-BIONIC

Kalhoty Energy Accumulator® 4.0 Pants WOMEN jsou špičkami ambiciózního sportovního sportu. Nejmodernější technologie na nejvyšší úrovni zvyšují výkon a posilují vaši výdrž za všech klimatických…

Celý popis
Zvolte variantu
L
Skladem
3 879 Kč

Popis produktu

Kalhoty Energy Accumulator® 4.0 Pants WOMEN jsou špičkami ambiciózního sportovního sportu. Nejmodernější technologie na nejvyšší úrovni zvyšují výkon a posilují vaši výdrž za všech klimatických podmínek. High-tech funkční prádlo pro ženy těží z průlomových technologií generace X-BIONIC®-4.0 a integruje inovativní funkční zóny do ultrahustého materiálu, které mají termoregulační účinek a zároveň zaručují nepřekonatelný komfort nošení. Díky technologii ThermoSyphon® dosahuje legendární 3D systém Bionic Sphere® další úroveň dokonalosti a poskytuje ještě účinnější klima dobré pro zlepšení výkonu.

Specifikace

  • Vysoká komprese
  • 3D bionic sphere - snižuje tělesnou teplotu, ale nedává pocit zimy
  • AirComPlex-Zone chrání citlivou oblast na solárním plexu speciálními kanály. Teplý vzduch tam uzavřený dokonale izoluje chlad. Struktura systému zpracovává nadměrný pot z fyzické aktivity a zajišťuje odpovídající chlad v jádru.
  • Air­-Conditioning Channel®
  • Aktiv-­Bund® for X-BIONIC®
  • Technologie:
  • 3D ­Bionic Sphere® System je klíčovým elementem v termoregulaci každého spodního prádla X-Bionic. Zóny na prsou a zádech zachycují pot a využívají ho na ochlazování těla. Přebytečný pot prostřednictvím systému kanálků efektivně odpaří. V případě, že se sportovec zastaví a začne odpočívat, postarají se duté kanálky na opačné straně o ohřívání sportovce, prostřednictvím teplého vzduchu, který se v nich naakmuluje od pracujícího těla.
  • Air-Conditioning Channel® - fyziologické studie ukázaly, že oblast hrudníku je optimální oblastí pro rychlé a účinné odvzdušňování a chlazení. Výměna čerstvého vzduchu přes Air Conditioning Channel ochlazuje oblast hrudníku, aniž si pocítil chlad. Konstantní pohyb vzduchu podél kanálků účinně odvádí vlhkost.
  • IDEO-Waistband - Ideálně navržený, ergonomicky optimalizovaný pas s vyšším řezem v zádech udržuje oděv na místě i při konstantních pohybech.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.