SALOMON S-MAX Blast + Salomon X 12 21/22

Použité

Značka: SALOMON

Použité sportovní lyže SALOMON S - MAX Blast určená pro sportovní lyžaře hledající lyži pro krátký i dlouhý oblouk. Perfektně drží i na ledu. Unisex sjezdové on-piste lyže. Technologie Edge Amplifier…

Celý popis
Seřízení vázání ZDARMA (biometrické údaje vyplníte během objednávky).
Zvolte variantu

Popis produktu

Použité sportovní lyže SALOMON S - MAX Blast určená pro sportovní lyžaře hledající lyži pro krátký i dlouhý oblouk. Perfektně drží i na ledu. Unisex sjezdové on-piste lyže. Technologie Edge Amplifier přenáší 100 % vaší energie přímo na hrany lyží, čehož výsledkem je bezkonkurenční přilnavost. Závodní jádro ze dřeva, dvě titanové výztuže, konstrukce bočních stěn ve tvaru sendviče a vysokovýkonný vázací systém pomáhají dosáhnout bezkonkurenční výkon s maximálním zážitkem. Plně dřevní jádro dodává optimální stabilitu a odraz, maximalizuje kontakt mezi lyžemi a sněhem a filtruje vibrace.

Specifikace

Technologie:

Sandwich
Full Woodcore 
Double Titanal

Geometrie (mm): 121 / 72 / 106 při 170 cm
Vázání: Salomon X 12
DIN 4 - 12
Lyže jsou zkontrolovány a opraveny v odborném servisu WINTERSTEIGER, jsou 100% funkční a poskytujeme na ně záruku 12 měsíců.

Dodaná lyže se může mírně lišit od fotografie produktu, například drobnými oděrky nebo škrábanci na povrchu lyže, které ale nemají vliv na její funkčnost.

Upozorňujeme, že lyže nemusí být vystaveny na prodejně. Pro ověření nás můžete kontaktovat na repasport@repasport.cz

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.