ROSSIGNOL X-IUM R-Skin Stiff IFP + vázání Race Pro Classic 24/25

Novinka

Značka: ROSSIGNOL

Klasické X-ium R-SKIN lyže byly navrženy s univerzální flexí a výškou průhybu a hodí se tak do většiny sněhových podmínek. Díky konstrukci s jádrem Nomex Honeycomb jsou lyže velmi přesné, lehké a…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
13 990 Kč

Popis produktu

Klasické X-ium R-SKIN lyže byly navrženy s univerzální flexí a výškou průhybu a hodí se tak do většiny sněhových podmínek. Díky konstrukci s jádrem Nomex Honeycomb jsou lyže velmi přesné, lehké a slibují výkon na závodní úrovni. R-Skin design poskytuje lepší odraz a skluz za všech podmínek. Lyže jsou kompatibilní s novým vázáním Turnamic®. Vyměnitelný mohair R-Skin nabízí snadný, konzistentní odraz a maximální skluz bez přípravy; Vhodné pro 100-150 dní na sněhu Nomex® Honeycomb jádro je složené z ultra lehkých aramidových vláknem ve tvaru plástve s vysokým poměrem pevnost/ hmotnost pro elitní výkony Activ Cap nabízí rovnováhu mezi torzní tuhostí a pružností od špičky po patu pro stabilitu za všech podmínek. BĚŽKY JSOU V SETU S VÁZÁNÍM ROSSIGNOL RACE CLASSIC. Důvěřujte prověřenému. Vázání Race Classic má design pro sportovní a rekreační jezdce. Vázání vytvořené dle Turnamic® Nordic systému je kompatibilní se všemi NNN® a Prolink® podrážkami. Toto vázání lze bez nářadí přizpůsobit dle potřeby a sněhových podmínek. Systém Step-In usnadňuje obouvání a vyzouvání z vázání, které je kompatibilní pouze s podložkou Turnamic® IFP. Snadné použití, upravitelné vázání TURNAMIC nabízí snadné obouvání a vyzouvání. Současně lze pozici vázání upravit bez nutnosti využití nářadí. Rychlé nastavení bez potřeby nářadí Double Lock Slider a Clip Lock Slider systémy nabízí snadnou instalaci a přizpůsobení na nové IFP desce. Klasický specifický flexor pro prograsivní přenos síly a lepší kontrolu lyží. Klasické flexory nabízí výměnu bez použití nástrojů .

Specifikace

SPECIFIKACE
Hmotnost: 550 gr / 198 cm
Vykrojení:  44//
Konstrukce: Activ' Cap & Extended edge
Jádro: Nomex Honeycomb
Úprava skluznice: K7000 / Skin Race Expert
Plate: IFP
TECHNOLOGIE
NOMEX NOMEX je kombinací ultra lehkých aramidových vláken do šestiúhelníkového tvaru ( Honeycomb). NOMEX je zárukou výborného poměru mezi hmotností a výkonem.Dodává vyjímečnou energii, výkon a nízkou hmotnost i pro závodní úroveň..

R-SKIN TECH

R-SKIN úprava stoupací komory skluznice spočívá v aplikaci mohérových pásů, které zajišťují spolehlivý odraz a jedinečný skluz bez nutnosti předchozí přípravy stoupací komory.Pásy mají velice dlouhou životnost a jsou snadno vyměnitelné.
ACTIVE CAP ACTIVE CAP konstrukce kombinuje konstrukci ROSSICAP s vícesměrnými skleněnými vlákny. Dosahuje tak větší flexe, torzní pevnosti a vyšší směrové stability, čímž poskytuje dobrý skluz i na nerovném terénu. Mírně odstoupená hrana rozšiřuje platformu a vylepšuje tak stabilitu kontrolu ovládání. Špičky a paty "plavou" a hladce kloužou i na nerovném povrchu tzv. "hadí efekt".

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.