ROSSIGNOL Delta Comp R-Skin IFP Stiff + vázání Race Classic 22/23

Akce

Značka: ROSSIGNOL

Lyže DELTA COMP R-SKIN se závodní konstrukcí Delta a mohérovými pásy jsou zárukou vysokého výkonu pro zkušené lyžaře a lyžaře orientované na fitness. Lyže jsou kompatibilní s novým vázáním Turnamic®,…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
10 490 Kč
7 340 Kč
-30%

Popis produktu

Lyže DELTA COMP R-SKIN se závodní konstrukcí Delta a mohérovými pásy jsou zárukou vysokého výkonu pro zkušené lyžaře a lyžaře orientované na fitness. Lyže jsou kompatibilní s novým vázáním Turnamic®, nová podložka IFP je zárukou přirozené flexe, jedinečné přesnosti a skluzu. Vyměnitelné mohérové pásy (100-150 dní) zaručují skvělý odraz bez nutnosti předchozí přípravy lyže. Lyže jsou v setu s vázáním Rossignol Race Classic.

Specifikace

SPECIFIKACE
Hmotnost: 570 gr / 1/2 pár 198 cm
Vykrojení:  41/44/44
Konstrukce: Activ' Cap
Jádro: Honeycomb
Úprava skluznice: K7000 / RSKIN (Numeric Finish)
Plate: IFP
TECHNOLOGIE
HONEYCOMB STRUCTURE Velmi lehká konstrukce HONEYCOMB zaručuje jedinečné kompresní vlastnosti a poměr odolnosti a hmotnosti. Je zárukou jedinečné energie a přesnosti při sjezdu.

R-SKIN

Úprava skluznice R-SKIN spočívá v aplikaci mohérových pásů, které zajišťují spolehlivý odraz a jedinečný skluz bez nutnosti předchozí přípravy lyže.
ACTIVE CAP Konstrukce ACTIVE CAP kombinuje materiál ROSSICAP se skleněnými vlákny s cílem dosáhnout větší flexe a lepšího skluzu na nerovném terénu. Tato konstrukce také zvyšuje torzní tuhost a vylepšuje kontrolu.
NUMERIC FINISH Povrchová úprava skluznice NUMERIC FINISH byla vyvinuta závodním oddělením a slibuje optimální skluz za každých podmínek.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.