LANGE Shadow 110 MV GW 23/24

Novinka
Akce
Doporučujeme

Značka: LANGE

Více výkonu a více kontroly s menší energií. Lyžařské boty Lange Shadow 110 MV přinášejí do all-mountain lyžování novou úroveň přenosu síly, pohlcování vibrací a pohodlí. Náš Assisted Performance…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
11 490 Kč
9 190 Kč

Popis produktu

Více výkonu a více kontroly s menší energií. Lyžařské boty Lange Shadow 110 MV přinášejí do all-mountain lyžování novou úroveň přenosu síly, pohlcování vibrací a pohodlí.

Náš Assisted Performance System zesiluje váš vstup do boty prostřednictvím mechanické výhody naší technologie Dual Pivot a Suspension Blade. Konstrukce zvyšuje vstup až o 26 %, což vám poskytuje více výkonu a kontroly s menší spotřebou energie. Čistý, konzistentní flex boty je kombinován se zvýšenou absorpcí nárazů skrz skořepinu pro lepší pocit a kontakt se sněhem. Stejně jako celoodpružené kolo vám tato kombinace umožňuje lyžovat déle a efektivněji. Spolu s flexí 110 poskytuje tato bota středně pokročilým lyžařům silnou platformu pro tlačení lyží dopředu. Naše středoobjemové kopyto o šířce 100 mm doplňuje tepelně tvarovatelnou vložku a nabízí celodenní pohodlí.

Zvýšený přenos energie
Náš Assisted Performance System zesiluje váš vstup do boty prostřednictvím mechanické výhody naší technologie Dual Pivot a Suspension Blade pro zvýšený přenos síly na lyže. Systém zvyšuje příkon až o 26 %, takže získáte více energie s menší spotřebou energie.

Úplné zapojení boty
Naše konstrukce Dual Pivot vytváří mechanickou výhodu pro plné zapojení boty s menším vstupem lyžaře, čímž vytváří větší výkon a kontrolu s menší námahou.

Zesílená síla
Náš design Suspension Blade spojuje horní botu se spodní botou pro hladké pohlcování síly a přenos přes botu, čímž do lyžování vkládáte více energie.

Konzistentní střih a pohodlí
Jednodílná vložka s asymetrickou špičkou vytváří jednotné, beztlaké přizpůsobení od špičky po manžetu pro co nejpohodlnější nošení.

All-Terrain Grip
Pre-mounted GripWalk® podrážky mají gumový běhoun a rockerovanou špičku pro přirozenější pohyb při chůzi a zvýšenou trakci.

Specifikace

SPECIFIKACE
Šířka kopyta: 100
Flex index:  110
Materiál: POLYETHER DUAL CORE
Canting: +/- 1,5°
Přezky: ARTICULATED MICRO ALU RACE BUCKLES, SCREWED, 2 EASY OPEN
Podrážka: Grip Walk

Více o specifikaci zde.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.