ROSSIGNOL X-IUM Carbon Premium Classic 23/24

Novinka

Značka: ROSSIGNOL

Elite, world cup-přesnost světové úrovně je to, co dostaneš s tímto modelom X-ium Classic Carbon Premium. Jejich nový design zahrnuje v sobě i plně karbonovou podrážku, oporu paty a na stranách, což…

Celý popis
Zvolte variantu
42 43 44
Skladem
9 490 Kč

Popis produktu

Elite, world cup-přesnost světové úrovně je to, co dostaneš s tímto modelom X-ium Classic Carbon Premium. Jejich nový design zahrnuje v sobě i plně karbonovou podrážku, oporu paty a na stranách, což jim dává extrémní lehkost a kontrolu pro agresivní jízdu. Jejich tvar je navržen tak, aby zaručoval dostatečný komfort závodníkovi na úrovni světového poháru. Karbonová manžeta je anatomicky předtvarovaná tak, aby sedla každému a zabezpečuje hlavně dostatek stability a přenos energie. Plne karbonová podrážka maximalizuje přesnosť a přenos energie do lyže. Karbonová opora paty zvyšuje tuhost a přesnou kontrolu ovládání běžky. Optimalizovaný flex pro klasiku dává lehký ohyb podrážky při výkroku a zároveň tě jakoby nakopne pro další krok. Vodovzdorné překratí šňůrek udrží nohy v suchu a teple po dobu celého závodu. Speed Lace Lock System nabízí rychlé, lehké zapínání. Tepelně přizpůsobitelná vnitřní podšívka se teplem dotvaruje přesně tvaru vašich nohou..

Specifikace

SPECIFIKACE
Hmotnost: 765 gr/42
Pata:  External 3D plastic reinforcement
Vnitřní botička: Polyester Thermo, Adjustable Fit
Zapínání: Speed Lace Lock
Podešev: Expert Classic
Podrážka: Tournamic (kompatibilní s NNN)
TECHNOLOGIE
EXPERT CLASSIC Podrážka EXPERT CLASSIC má za cíl optimalizovat ohyb nohy ve fázi skluzu díky pružnosti podrážky.
ADJUSTABLE STRAP Popruhy ADJUSTABLE STRAPS zaručí více opory a kontroly.
SPEED LACE LOCK Systém SPEED LACE LOCK představuje praktické, jednoduché zapínání pro lepší oporu nohy a větší přesnost.
CARBON HELL COUNTER Karbonová opora paty pro větší pevnost a jedinečnou přesnost při jízdě.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.