ROSSIGNOL Track 70 W 24/25

Novinka
Doporučujeme

Značka: ROSSIGNOL

Na základě úspěšných modelů Alltrack vznikly lyžařské boty TRACK. V lyžařská botách TRACK 70 W je zkombinovaná všestrannost přepínání mezi chůzí a lyžováním a tradiční lyžařský výkon s pohodlnějším…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
7 590 Kč
6 830 Kč

Popis produktu

Na základě úspěšných modelů Alltrack vznikly lyžařské boty TRACK. V lyžařská botách TRACK 70 W je zkombinovaná všestrannost přepínání mezi chůzí a lyžováním a tradiční lyžařský výkon s pohodlnějším kopytem s šířkou 104mm. Unikátní technologie na skeletu Sensor Matrix, jednoduché nazouvání / vyzouvání a vnitřní botička s izolací Wintherm® poskytují optimální uchycení chodidla, teplo a lyžařskou oporu pro každodenní komfort na lyžích. Zadní část skeletu je rozšířená a snížená tak aby netlačila ani na širší lýtkový sval.

Specifikace

SPECIFIKACE
Šířka (mm): 104
Flex index 70
SKELET
Technologie skeletu:  Sensor Grid
Materiál - skořepina: Polyether
Mezipodešev: Polyurethane
VNITŘNÍ BOTIČKA
Technologie: Women Optisensor T4
Popruh (mm): 40
Jazyk: Power Wrap
Schránka na prsty z jednoho dílu
PŘEZKY
Technologie: 100% Aluminium
Nastavení: 4 Micro
Další vlastnosti: Nastavitelné zuby 3 polohy
TECHNOLOGIE
DIAGONAL BUCKLES Patentované diagonální přezky jsou orientované v diagonálním směru, čímž poskytují efektivnější a pohodlnější stáhnutí skeletu
HIKE MODE TRACK HIKE MODE poskytuje univerzálnost, pohodlí a výkon pro lyžování a turistiku. Jednoduše zatáhněte za páčku HIKE pro větší možnosti užití bot.
DEDICATED WOMENS CUFF Horní část skeletu má speciální tvar přizpůsobený ženskému tvaru lýtka. Komín boty je nižší s mírným výřezem v zadní části – tulipánový tvar pro větší pohodlí.
SENSOR MATRIX Technologie skeletu SENSOR MATRIX má za cíl snížit celkovou hmotnost skeletu, zvýšit pevnost a přinést tak jedinečnou přesnost a efektivní přenos energie.
CUSTOM T4 Přizpůsobitelné botičky CUSTOM poskytují nastavení tvaru vnitřní výplně, aby bylo obalení chodidla účinné a zároveň pohodlné. Výplň bačkůrky T4 je vstřikována Polyethylen s měkčí hustotou, čímž zaručuje kvalitní úroveň pohodlí.
BINJECTED EASY ENTRY Technologie BI-INJECTED EASY ENTRY využívá měkkých materiálů v oblasti vstupu a umožňuje tak snadné obouvání a vyzouvání a přináší více komfortu.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.