ROSSIGNOL Speed 120 HV+ GW 24/25

Novinka
Doporučujeme

Značka: ROSSIGNOL

Nové sjezdové boty SPEED 120 vychází z úspěšné řady Allspeed, která je zárukou energie a přesnosti. Tyto boty se představují v pohodlné šířce 104 mm. Technologie Sensor Matrix usnadňuje obouvání a…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
8 990 Kč
8 090 Kč

Popis produktu

Nové sjezdové boty SPEED 120 vychází z úspěšné řady Allspeed, která je zárukou energie a přesnosti. Tyto boty se představují v pohodlné šířce 104 mm. Technologie Sensor Matrix usnadňuje obouvání a vyzouvání, vnitřní botička Custom OptiSensor je zárukou dokonalého obalení chodidla, špičkové tepelné izolace, opory chodidla, komfortu a výkonu.

Izolované teplo a podpora
Thinsulate™ Stretch izoluje a zároveň poskytuje vylepšenou podporu chodidlu pro lepší lyžování Předmontované podrážky GRIPWALK® pro všechny terény mají gumový běhoun a rockerovanou špičku pro přirozenější pohyb při chůzi a zvýšenou trakci.

Specifikace

SPECIFIKACE
Šířka (mm): 104
Flex index 120
SKELET
Technologie skeletu:  SENSOR MATRIX
Materiál - skořepina: PU
Mezipodešev: PU
VNITŘNÍ BOTIČKA
Technologie: Custom Optisensor T2
Popruh (mm): 40
Jazyk: POWER WRAP - ONE-PIECE TOE BOX
PŘEZKY
Technologie: 100% Aluminium
Nastavení: 4 Micro
Další vlastnosti: ADJUSTABLE TEETH 3 POSITIONS
TECHNOLOGIE
SENSOR MATRIX Technologie skeletu SENSOR MATRIX má za cíl snížit celkovou hmotnost skeletu, zvýšit pevnost, a přinést tak jedinečnou přesnost a efektivní přenos energie.
CUSTOM OPTISENSOR T2 Vnitřní botičky CUSTOM OPTISENSOR T2 jsou vyrobeny z materiálu FLEXALON pro jedinečný komfort a přesnost. Botičky lze v určených zónách přizpůsobit.
FLEX ADJUSTMENT Možnost nastavení flexe Vám umožní dosáhnout optimální energie, výkonu a komfortu. Přizpůsobení je velmi snadné, stačí posunout šroub v zadní části lyžařské boty.
THINSULATE® PLATINIUM Lehká syntetická izolace THINSULATE® PLATINIUM je zárukou dobré tepelné izolace i ve vlhkých a studených podmínkách. Tento materiál je navíc typický svou pružností a schopností pohlcování pachu.
BI-INJECTED EASY ENTRY Technologie BI-INJECTED EASY ENTRY využívá měkkých materiálů v oblasti vstupu a umožňuje tak snadné obouvání a vyzouvání a přináší více komfortu.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.