ROSSIGNOL Hero Elite MT TI CAM Konect + vázání NX 12 GW 23/24

Novinka
Akce
Doporučujeme

Značka: ROSSIGNOL

Hero Elite Multi-Turn TI, navržená pro vášnivé závodní fanoušky a lyžaře na trailech, je dostupná, ale pevná, závodními lyžemi inspirovaná. Naše závody prověřená technologie Line Control Technology …

Celý popis
Seřízení vázání ZDARMA (biometrické údaje vyplníte během objednávky).
Zvolte variantu
Skladem
20 990 Kč
15 740 Kč
-25%

Popis produktu

Hero Elite Multi-Turn TI, navržená pro vášnivé závodní fanoušky a lyžaře na trailech, je dostupná, ale pevná, závodními lyžemi inspirovaná. Naše závody prověřená technologie Line Control Technology (LCT) doplňuje 74mm šířku pasu a všestranný víceotáčkový střih pro optimalizovanou rychlost, přesnost a sílu. LCT eliminuje protiprohýbání a nabízí maximální stabilitu a optimalizovanou trajektorii pro úplné ovládání vlasce.

Specifikace

SPECIFIKACE
Krojení:  124-74-109
Systém vázání: KONECT
PROFIL
Rocker:  Piste Rocker
Profil: LCT (Line Control Technology)
Konstrukce: RECTANGULAR SIDEWALL
MATERIÁL
Jádro:  POPLAR WOOD CORE
Vyztužení konstrukce: TITANAL BEAM
TECHNOLOGIE
LCT TECHNOLOGY LCT inovace v oblasti závodních modelů World Cup - nová patentovaná konstrukce LCT (Line Control Technology) poskytuje jedinečnou energii, plynulost a stabilitu za každých podmínek. Integrovaný nosník do středu jádra od špičky po patu eliminuje počet kmitů lyže, čímž zabezpečuje stabilitu a dynamickou kontrolu dráhy lyží.
OVERSIZED SIDECUT OVERSIZE SIDECUT kombinuje větší carvingové vykrojení s moderní šířkou pod vázáním. Toto vykrojení je zárukou jedinečné přesnosti, držení na hraně, stability a kontroly. Agresivní rozměry konců lyží poskytují výrazné držení na hraně v oblouku, sílu a preciznost. Šiřší střed lyže zvyšuje stabilitu a jednoduchý přechod z oblouku do oblouku.
TITANAL BEAM TITANAL CONSTRUCTION - Titanalové lamináty zajišťují stabilitu, torzní tuhost, jedinečnou energii, přesnost a ten nejlepší výkon při sjezdu.
 RECTANGULAR SIDEWALL Konstrukce RECTANGULAR SIDEWALL spočívá v horizontálním vrstvení materiálů (dřevo, skleněná vlákna, kov, atd.) v kombinaci s vertikálními bočnicemi. Tato konstrukce je zárukou optimálního držení na hraně, přesnosti a energie.
POPLAR WOOD CORE ROSSITOP CAP cenově dostupnější konstrukce ( bez bočních svislých stěn ) je velmi lehká a odolná vůči poškození. Dodává tak lyžím nízkou hmotnost a komfortní jízdní vlastnosti. Jádro ze dřeva topolu je zárukou jedinečné pružnosti a tlumením vibrací.
V-CARBON ALLOY MATRIX(C.A.M.) Tvar "V" nové vrstvy V-CARBON ALLOY MATRIX poskytuje dokonalou rovnováhu flexe pro udržení správné linie v náročných podmínkách. Vlákno CAM zajišťuje sílu, pohlcování vibrací a přilnavost hran, zatímco drážka po celé délce listu zajišťuje tužší podélný ohyb. Razící vlákno vytváří fenomén mechanické anizotropie.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.