LEKI Artena Airfoil 3D 22/23

Značka: LEKI

Mějte svůj sjezdařský výkon pod kontrolou s aerodynamickými holemi Artena Airfoil 3D vybavenými slalomovým madlem s novým systémem Trigger 3D, který umožňuje lepší kontrolu díky přímému spojení mezi…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
2 690 Kč

Popis produktu

Mějte svůj sjezdařský výkon pod kontrolou s aerodynamickými holemi Artena Airfoil 3D vybavenými slalomovým madlem s novým systémem Trigger 3D, který umožňuje lepší kontrolu díky přímému spojení mezi rukavicí a holí, pohodlnější obsluhu rychlým nacvaknutím a vycvaknutím, ale také větší bezpečnostní rezervy kvůli inteligentnímu trojrozměrnému uvolňování, jež rozšiřuje uvolňovací rozpětí o čtyřnásobek. Díky vysoce pevnému hliníku je Artena Airfoil 3D jednou z nejlehčích holí pro alpské lyžování. Hůl, na kterou se můžete spolehnout.

Specifikace

 

Délka 105 - 125 cm
Alpine Basket Talířky pro sjezdové lyžování naprosto ideální. Lze je snadno vyměnit za jiné, aniž byste k tomu potřebovali nástroj.
Airfoil Aerodynamický profil hole bere inspiraci v nosných plochách křídla. To má za následek snížení odporu vzduchu a optimální chování při švihu.
Materiál
Hliník HTS
Rukojeť Trigger 3D Slalom
Hrot
Flex Tip Alpine
POUTKA TRIGGER 3D FRAME MESH Poutko z prodyšného, „pleteného“ materiálu, jehož zdokonalený střih a široká dosedací plocha zaručují přímý a úzký kontakt s rukojetí.
Hmotnost 249g/ks při délce 120cm


Cena je uvedena za pár.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.