HEAD Everething LYT 22/23

Značka: HEAD

Pokud hledáte lehké, odpouštějící prkno, které vám nabízí kontrolu a přilnavost, je pro vás prkno EVERYTHING LYT to pravé. Jak už název napovídá, toto prkno má všechno. Nová konstrukce tohoto prkna…

Celý popis
Seřízení vázání ZDARMA (biometrické údaje vyplníte během objednávky).
Zvolte variantu
Skladem
9 590 Kč

Popis produktu

Pokud hledáte lehké, odpouštějící prkno, které vám nabízí kontrolu a přilnavost, je pro vás prkno EVERYTHING LYT to pravé. Jak už název napovídá, toto prkno má všechno. Nová konstrukce tohoto prkna má z nějakého důvodu přezdívku "autopilot". Nabízí podporu a přilnavost na sjezdovce i mimo ni. Přidané kontaktní body se sněhem nabízejí kontrolu i v ledových podmínkách. Díky měkkému prohnutí je prkno hravé a snadno se s ním zatáčí. Tomu napomáhá i velmi nízká hmotnost ve špičce a patě prkna, která vyžaduje méně námahy i při zatáčení v hlubokém sněhu. Jedno prkno pro všechny, spolehlivé prkno na celé hory - to je EVERYTHING LYT. 

Specifikace

Hybrid Camber DCT se vyznačuje kombinací pravidelného a plochého vyklenutí a zúženého úzkého pasu pro větší torzní ohyb. Vynikající držení hrany vychází z převýšení pod vázáním, zatímco ploché převýšení přináší příjemnou zábavu.
LYT TECH Lehčí výrobky vám pomohou užít si déle na sněhu. Soustředíme se na základní náležitosti, jsme schopni poskytnout vám vybavení, které je lehké, ale mimořádné z hlediska výkonu a designu.
Hexagonal Core je high-tech sloučenina, která umožňuje desce vážit méně, ale udržovat svou pevnost jádra. Je uspořádán zonálně při konstrukci vybraných desek HEAD.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.