GRAVITY Fenix 22/23

Značka: GRAVITY

Zcela nový vrchol dámské kolekce vázání Gravity je tady! Tohle dvoustrapové vázko se může pochlubit sofistikovanou konstrukcí z nylonu vyztuženého skelnými vlákny, 3D strapy, hliníkovými ráčnami a…

Celý popis
Zvolte variantu

Popis produktu

Zcela nový vrchol dámské kolekce vázání Gravity je tady! Tohle dvoustrapové vázko se může pochlubit sofistikovanou konstrukcí z nylonu vyztuženého skelnými vlákny, 3D strapy, hliníkovými ráčnami a heelcupy. Fenix nabízí spoustu pohodlí a mimořádnou spolehlivost, proti svému předchůdci G3 Lady má navíc o 30 % nižší hmotnost a lepší odolnost.

Specifikace

  • Flexible 3D Straps – Anatomicky tvarované strapy poskytují dokonalou směs pohodlí a odezvy při jízdě a to vše při nízké hmotnosti.
  • Hliníkové ráčny – Táhla ráčen u nejvyšších modelů Drift a Fenix jsou vyrobena ze slitiny hliníku a jsou tím pádem odolnější proti poškození než ráčny s plastovými táhly.
  • Hliníkový Heelcup – Nové nejvyšší modely vázání Drift a Fenix mají objímku paty vyrobenou ze slitiny hliníku pro vyšší odolnost a pevnost základny vázání.
  • Krytka základny – Krytka základny vázání z EVA materiálu s gelovým tlumením pod patou pohltí nárazy při dopadech a tlumí vibrace při jízdě.
  • Kompatibilita: 4x2, 4x4, Channel

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.