FISCHER Transalp Tour WS 22/23

Akce

Značka: FISCHER

Dámské skialpové boty Fischer Transalp Tour ws jsou lehké a stabilní díky kombinaci materiálů Pebax a TPU. Skvěle sedí díky předtvarované botičce a upínacímu systému Power Buckle. Absolutní jistotu…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
18 690 Kč
10 270 Kč
-45%

Popis produktu

Dámské skialpové boty Fischer Transalp Tour ws jsou lehké a stabilní díky kombinaci materiálů Pebax a TPU. Skvěle sedí díky předtvarované botičce a upínacímu systému Power Buckle. Absolutní jistotu aretace přináší Double Lock Ski/Walk. Snadno se ovládá i jednou rukou.

Specifikace

Pebax Rnew Nový Pabex Rnew je založený na obnovitelných zdrojích a umožňuje vytvořit lehkou botu s vysokou pevností. Bota je tak lehká pro výstup a má výbornou výkonnost pro sjezd.
Full Rubber Sole Celá spodní část boty je pokryta odolnou gumovou podrážkou, která je připravena i na technicky nejsložitější alpské výstupy.
Active Fit Zones Liner Inovativní vnitřní botička, která se aktivně stará o komfort, přenos sil a flexi.
Ouick Fix Strap Closure Tento mechanismus na utahovacím pásku umožňuje rychle otevření a usnadňuje manipulaci ve složitějších podmínkách.
Phatt Maxx Tour Díky šířce 45 mm vede Phatt Maxx Tour k dokonalému uzávření manžety a tím k nejlepšímu přenosu síly při sjezdu.
Power Buckles System Nastavitelná konstrukce aretace skeletu, pro komfort při výstupu a kompaktní tvar s dokonalým přenosem sil ve sjezdu.
Double Lock Ski/Walk Odpružený, dvojitý zajišťovací mechanismus se postará o to, aby poloha pro lyžování zůstala za jakékoliv situace bezpečně uzamčena a nedocházelo k žádnému náhodnému uvolnění do režimu pro chůzi.
Adjustable Forward Lean Nově vyvinutý mechanismus dovoluje snadné nastavení předního náklonu na 14° nebo 17°. Nastavení na 14° je více neutrální a zameřené na komfort při lyžování, úhel 17° je vhodnejší pro agresivnější lyžařský styl.
Original Dynafit Inserts Zaručená kompatibilita se všemi Tech-vázáními a vysoká odolnost proti opotřebení. Ověřeno na základě dlouholetých zkušeností.
Lace Liner Vnitřní botičky s tkaničkami poskytují kompaktní usazení ve skeletu boty, zejména pro oblast nártu a paty.
 

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.