DYNASTAR Speed 763 Konect + vázání NX 12 GW 24/25

Novinka
Doporučujeme

Značka: DYNASTAR

Lyže Dynastar Speed ​​763 vyvažují silnou hranu a hladkou jízdu pro závodní carve inspirované závody. Přenos síly po celé délce našeho V-Tech designu a vibrace pohlcující jízda našeho Hybrid Core vám…

Celý popis
Seřízení vázání ZDARMA (biometrické údaje vyplníte během objednávky).
Zvolte variantu
Skladem
17 990 Kč
16 190 Kč

Popis produktu

Lyže Dynastar Speed ​​763 vyvažují silnou hranu a hladkou jízdu pro závodní carve inspirované závody. Přenos síly po celé délce našeho V-Tech designu a vibrace pohlcující jízda našeho Hybrid Core vám umožní soustředit se na vaši jízdu.

Specifikace

SPECIFIKACE
Krojení: 124 - 75 - 109 
Materiál:  V-Tech Sandwich, Sidewall Full, Hybrid Core, Tip Rocker
TECHNOLOGIE
V-Tech Sandwich
Přímo z továrny v Sallanches v údolí Mont Blanc je tato nová technologie podpořena zesílenými rameny, které poskytují tuhost, sílu a torzní kontrolu nad tělem lyže a zároveň uvolňují končetiny. To umožňuje snížit hmotnost špičky a ocasu, což má za následek zvýšení komfortu a obratnosti.
Full Sidewall Díky konstrukci FULL SIDEWALL pomáhají svislé okraje po celé délce od špičky po patku maximalizovat přilnavost, přesnost, rovnováhu a sílu.
Hybrid Core/Poplar BI Topolové jádro, se směrem dřevěných vláken střídavě vertikálním, pro lepší odolnost proti stlačení, a horizontálním pro dynamickou reakci ve flexi. Výkon 100% Made in France!
Tip Rocker
Rocker pouze střední špička. Usnadňuje ploché otáčení a zároveň kombinuje měkkost a toleranci v zatáčkách. Rocker je umírněn tak, že jakmile je lyže na hraně, lyže pracuje v oblouku po celé délce kontaktu hran.

 

 

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.