DYNASTAR Speed 563 Konect + vázání NX 12 GW 23/24

Novinka
Akce

Značka: DYNASTAR

Lyže SPEED 563 KONECT je určena pro milovníky plynulých carvingových oblouků s úplnou kontrolou. Nová struktura lyže kombinuje hybridní jádro s technologií V TECH, která zajišťuje sílu, kontrolu a…

Celý popis
Seřízení vázání ZDARMA (biometrické údaje vyplníte během objednávky).
Zvolte variantu
Skladem
15 990 Kč
12 790 Kč
-20%

Popis produktu

Lyže SPEED 563 KONECT je určena pro milovníky plynulých carvingových oblouků s úplnou kontrolou. Nová struktura lyže kombinuje hybridní jádro s technologií V TECH, která zajišťuje sílu, kontrolu a hbitost. SPEED 563 připravuje půdu pro výkon, pohlcuje nerovnosti v terénu a kombinuje pohodlí a rychlost. Systém vázání KONECT zaručuje optimální přenos síly.

Specifikace

SPECIFIKACE
Krojení: 125 - 74 - 109 
Materiál:  , Sidewall Full, Hybrid Core, Tip Rocker
TECHNOLOGIE
Full Sidewall Díky konstrukci FULL SIDEWALL pomáhají svislé okraje po celé délce od špičky po patku maximalizovat přilnavost, přesnost, rovnováhu a sílu.
Hybrid Core/Poplar BI Topolové jádro, se směrem dřevěných vláken střídavě vertikálním, pro lepší odolnost proti stlačení, a horizontálním pro dynamickou reakci ve flexi. Výkon 100% Made in France!
Tip Rocker
Rocker pouze střední špička. Usnadňuje ploché otáčení a zároveň kombinuje měkkost a toleranci v zatáčkách. Rocker je umírněn tak, že jakmile je lyže na hraně, lyže pracuje v oblouku po celé délce kontaktu hran.

 

 

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.