ATOMIC Pro C1 Skintec Medium + vázání Access Prolink CL 22/23

Akce
Výprodej

Značka: ATOMIC

Bezvosková sportovní lyže s mohérovými pásy pro jistý odraz za každého počasí. Nově C2 nabízí možnost snadné výměny skinů Easy Skin Exchange. Ve vteřině tak přizpůsobíte lyži aktuálním podmínkám pro…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
4 999 Kč
3 499 Kč
-30%

Popis produktu

Bezvosková sportovní lyže s mohérovými pásy pro jistý odraz za každého počasí. Nově C2 nabízí možnost snadné výměny skinů Easy Skin Exchange. Ve vteřině tak přizpůsobíte lyži aktuálním podmínkám pro ideální odraz. Lyže C2 SKINTEC je postavena na tuhém jádru Densolite, které lyže poskytuje nízkou váhu a obratnost. Skluznice BI4000 s univerzální strukturou Race Grinding pro skvělý skluz, širší konstrukce (45-45-45) pro jistotu na lyži i pro začínající lyžaře.Deska pro posun vázání poskytuje možnost úpravy těžiště lyžaře podle jeho zdatnosti a aktuálních podmínek.

Specifikace

SPECIFIKACE
Vykrojení:  45/45/45
Skluznice: BI 4000
TECHNOLOGIE
HIGH DENSOLITE SDS INTEGRAL Lehké, stabilní a tuhé jádro z materiálu Densolite, vyráběné přímo v továrně Atomic. Konstrukce SDS Camber udržuje odrazovou zónu vysoko pro minimalizaci tření při skluzu. V odrazové fázi se pak jednoduše zatíží pro přenos plné síly do odrazu.
SKINTEC Odrazové moduly ze 100% mohéru garantují excelentní přilnavost a kluzné vlastnosti bez ohledu na typ sněhu a teplotu.
BI 4000 Lyže mají vysoce kvalitní skluznice, jsou rychlé na každém sněhu a snadno se udržují.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.