ROSSIGNOL X-IUM W.C. Skate 23/24

Značka: ROSSIGNOL

Pociťte sílu bot X-ium World Cup Skate. Závodní design je vybaven nízkým profilem a skate podrážkou pro získání preciznosti a efektivního přenosu energie. Odlehčená vnitřní pata zvyšuje stabilitu a…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
9 990 Kč

Popis produktu

Pociťte sílu bot X-ium World Cup Skate. Závodní design je vybaven nízkým profilem a skate podrážkou pro získání preciznosti a efektivního přenosu energie. Odlehčená vnitřní pata zvyšuje stabilitu a sílu. Pevná opora a teplem tvarovaný vnitřek poskytuje pocit preciznosti a komfortu. Zesílený karbon Boční karbonová hrana postupuje od paty po střední část chodidla pro zvýšenou kontrolu lyží Stabilita, Přenos energie Karbonová manžeta se přizpůsobí přirozenému tvaru nohy pro maximální stabilitu a přenos energie Optimální ohebnost Karbonová konstrukce poskytuje zvýšenou stabilitu a preciznost pro optimální výkonnost Uzpůsobitelné pohodlí a komfort Teplem upravitelné vnitrní vložky lze modelovat kolem vaší nohy pro větší komfort

Specifikace

SPECIFIKACE
Hmotnost: 1100 gr/42
Pata:  Internal 3D plastic reinforcement+lateral CARBON edge
Vnitřní botička: Polyester Thermo, Adjustable Fit
Zapínání: Suchý zip, Speed Lace Lock
Podešev: Expert Skate
Podrážka: Tournamic (kompatibilní s NNN)
TECHNOLOGIE
EXPERT SKATE Podrážka EXPERT SKATE obsahuje mezipodešev z pevného materiálu a je tak zárukou toho nejlepšího výkonu, jedinečného komfortu a dobré ergonomičnosti.
THERMO ADJUSTABLE FIT Vnitřní botičky THERMOADJUSTABLE lze po nahřátí přizpůsobit a pozměnit tak jejich tvar dle potřeb konkrétního lyžaře. Tyto botičky jsou zárukou komfortu a přesnosti.
ADJUSTABLE STRAP Popruhy ADJUSTABLE STRAPS zaručí více opory a kontroly.
SPEED LACE LOCK Systém SPEED LACE LOCK představuje praktické, jednoduché zapínání pro lepší oporu nohy a větší přesnost.
CARBON CUFF Anatomicky tvarovaná, 100% karbonová manžeta zvyšuje stabilitu a přináší velmi efektivní přenos energie.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.