ROSSIGNOL Pure Pro Heat 100 GW 23/24

Novinka
Akce
Doporučujeme

Značka: ROSSIGNOL

Vysoce výkonné lyžování se setkává s celodenním pohodlím s vyhřívaným teplem v dámských lyžařských botách Rossignol Pure Pro Heat. Špičkový design skořepiny specifický pro ženy je spárován s…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
15 590 Kč
12 470 Kč

Popis produktu

Vysoce výkonné lyžování se setkává s celodenním pohodlím s vyhřívaným teplem v dámských lyžařských botách Rossignol Pure Pro Heat. Špičkový design skořepiny specifický pro ženy je spárován s vyhřívanými vložkami pro lyžařky, které preferují velkorysý a pohodlný střih. Pomocí generativního designu jsme zkonstruovali skořepinu a manžetu boty pro maximální přenos energie a vysokorychlostní ovládání v každé zatáčce. Nastavitelný flex a sklon vám umožní přizpůsobit pocit a odezvu tak, aby odpovídala vašemu lyžování. Vyhřívaná vložka nabízí celodenní teplo, které si můžete nastavit přes Bluetooth® z telefonu. Izolace z merino vlny zvyšuje teplo podšívky, takže se můžete soustředit na své lyžování. Zvyšte své lyžařské zážitky s Pure Pro Heat.

Regular Fit Pravidelný střih
specifický pro ženy se 100 mm kopytem pro rekreační lyžování a celodenní pohodlí

Zahřejte si nohy pomocí Bluetooth®
Technologie vyhřívání zavazadlového prostoru THERM-IC je integrována do vložek pro celodenní pohodlí a teplo stisknutím tlačítka nebo přes Bluetooth s vaším chytrým telefonem Lehký generativní design řízený daty s

plným výkonem minimalizuje tloušťku stěny zavazadlového prostoru pro
nejúčinnější použití materiálu pro snížení hmotnosti a zlepšení přenosu síly

Lepší lyžařská schopnost, technologie Better Fit
Dual Core poskytuje cílený přenos síly a obalování skořepiny, což má za následek živější odraz, odezvu a kontrolu

Optimalizovaný odskok a odezva
Asymetrická dvoujádrová manžeta kombinuje měkčí plast k obalení spodní část nohavic s tvrdším plastem tam, kde je potřeba pro podporu a přenos síly pro optimalizovaný výkon a přizpůsobení

nastavitelnému ohybu
Jednoduché nastavení zadní části páteře poskytuje nastavitelný rozsah ohybu od +5 do -5 pro přizpůsobenou sílu, výkon a pohodlí

Přirozené teplo, rychlé schnutí
Podšívka je vybavena merino vlnou pro teplo, prodyšnost a kontrolu zápachu .

Dámský střih
Kratší manžeta ve tvaru tulipánu eliminuje tlak kolem holeně a lýtkového svalu pro větší pohodlí a výkon

Optimalizovaný střih a teplo
Naše bezešvá špička eliminuje tlakové body pro optimalizované padnutí a snižuje tepelné ztráty o 20 %

All-Terrain Grip
Předmontovaná podrážka GRIPWALK® gumový běhoun a rockerovaná špička pro přirozenější pohyb při chůzi a zvýšenou trakci

Specifikace

SPECIFIKACE
Šířka (mm): 100
Flex index 100
SKELET
Technologie skeletu:  SENSOR BLADE
Materiál - skořepina: POLYETHER
Mezipodešev: PU FOAM
VNITŘNÍ BOTIČKA
Technologie: HEATED LINER THERMIC SYSTEM BLUETOOTH
Popruh (mm): Tech 40
Jazyk: Power Wrap
Schránka na prsty z jednoho dílu
PŘEZKY
Technologie: 100% Aluminium
Nastavení: 4 Micro
Další vlastnosti: Nastavitelné zuby 3 polohy
TECHNOLOGIE
Sensor Blade Technologie skeletu SENSOR BLADE má za cíl eliminovat přebytečný materiál, snižovat celkovou hmotnost skeletu a zvyšovat torzní tuhost. Asymetricky tvarovaný skelet pomáhá přenášet energii do špičky boty a optimalizuje tak přenos energie.
Slim Fit Lyžařské boty varianty SLIM FIT se představují ve speciálně přizpůsobené šířce pro dámy ve "středně široké" 100 mm variantě. Tyto boty se hodí pro zkušené lyžařky, které touží po komfortu a dobré opoře chodidla.
Women Cuff Technologie WOMEN CUFF využívá u dámských lyžařských bot kratší horní část, která má tvar tulipánu a perfektně tak padne dámskému tvaru lýtka. Ženám tato technologie zaručuje jedinečnou rovnováhu, komfort a výkon.
Flex Adjustment Možnost nastavení flexe pomocí šroubu v zadní části boty je zárukou více energie, komfortu a lepšího výkonu.
Diagonal Buckles Přezky DIAGONAL BUCKLES jsou zárukou lepšího obalení chodidla a opory.
Thermic THERM-IC je systém nahřívání lyžařských bot, který uvolňuje teplo v oblasti prstů a následně ho šíří po celé podrážce, vylepšuje mobilitu svalů chodidla, vylepšuje výkon a zároveň poskytuje komfort a tepelnou izolaci v chladných podmínkách.
Merino Wool Vlna Merino je více než pouhá tepelná izolace, je přírodním termoregulátorem, který je prodyšný, velmi měkký, pohodlný a pohlcuje pachy.
Pure Pro Heat Bluetooth Thermal Insulation Dámská lyžařská bota PURE PRO HEAT je vybavena systémem vyhřívání, který lze ovládat skrz aplikaci THERM-IC využívající Bluetooth připojení. Tuto aplikaci si můžete zdarma stáhnout do svého chytrého telefonu. Aplikace umožňuje snadné nastavení teploty a nabízí také možnost optimalizace spotřeby baterie.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.