ROSSIGNOL Hero World Cup 130 Medium 23/24

Novinka
Akce

Značka: ROSSIGNOL

HERO WORLD CUP 130 MEDIUM jsou závodně laděné lyžařské boty s anatomickým "medium" kopytem 100mm, které je přijatelné pro většinu lyžařů. Flexí 130 jsou určeny pro ty fyzicky nejzdatnější vynikající…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
14 490 Kč
11 590 Kč
-20%

Popis produktu

HERO WORLD CUP 130 MEDIUM jsou závodně laděné lyžařské boty s anatomickým "medium" kopytem 100mm, které je přijatelné pro většinu lyžařů. Flexí 130 jsou určeny pro ty fyzicky nejzdatnější vynikající lyžaře. Jsou vybaveny nejnovější technologií Dual Core, což je konstrukce z dílny závodního oddělení, která přináší dynamické reakce a přesnější distribuci flexe, čímž se zvyšuje preciznost a kontrola v obloucích. vnitřní botička je tenčí, předtvarovaná, vyplněná extra hustou pěnou. MEDIUM provedení má měkčí podpatky pro tlumení nárazů.

Specifikace

SPECIFIKACE
Šířka (mm): 100
Flex index 130
SKELET
Technologie skeletu:  DUAL CORE
Materiál - skořepina: POLYETHER
VNITŘNÍ BOTIČKA
Technologie: PRE-SHAPE LINER FOAM FIT PLUS
PŘEZKY
Technologie: 100% Aluminium
Nastavení: 4 Micro
Další vlastnosti: A2 Easy Open - Adjustable Teeth 3 Positions
TECHNOLOGIE
DUAL CORE TECHNOLOGY Naše nová metoda "power injection" umožňuje současné vstřikování dvou různých tvrdostí plastu do formy ve stejnou dobu. Tento jedinečný monoinjekční proces umožňuje cílený přenos energie a obepnutí. Vytváří naši sendvičovou konstrukci DUAL CORE v celé skořepině, což vede k živějšímu odrazu, odezvě a úplné kontrole.
LAST 100 mm "Středně široké" 100 mm vnitřní kopyto nabízí komfort, zachovává si však i asymetricky tvarovanou prstovou část jako závodní modely. Toto kopyto je zárukou výkonu, komfortu a kontroly.
PRE-SHAPE LINER FOAM FIT PLUS PRESHAPED FOAM FIT PLUS LINERS jsou předformovány kolem kotníku pro pohodlné a přesné uložení nohy. Hustá netermálně tvarovatelná pěna nabízí větší komfort nohou a paty, zatímco termoformovatelný jazyk poskytuje přizpůsobitelné pohodlí.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.