LANGE LX 85 HV GW W 23/24

Akce
Doporučujeme

Značka: LANGE

Langeho legendární výkon se soustředil do pohodlnější a širší boty. Nová lyžařská / all mountain bota LX 85 W HV GW založená na konceptu „vyberte si svůj fit“ nyní nabízí novou šířku 102 mm v přední…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
9 590 Kč
7 190 Kč

Popis produktu

Langeho legendární výkon se soustředil do pohodlnější a širší boty. Nová lyžařská / all mountain bota LX 85 W HV GW založená na konceptu „vyberte si svůj fit“ nyní nabízí novou šířku 102 mm v přední části nohy.
Pokud máte široké nohy a hledáte vysoký výkon v pohodlné lyžařské botě přizpůsobené ženskému tělu, pak je pro vás LX tou správnou volbou. Kombinace legendárního výkonu Lange a širšího střihu ve spojení s ještě snadnějším nastupováním a vystupováním nohou zajišťuje, že zůstanete v pohodlí po celý den. Naše inovativní, lehká dvoujádrová konstrukce zaručuje účinnost, výkon a přesnost, abyste byli v souladu s vaší botou. Namontované na podrážce Gripwalk a se šroubem přidaným do skořepiny nabízí větší výkon a rovná se úrovni boty RX. Speciální vlastnosti pro lyžařky: jazyk navržený tak, aby odpovídal tvaru ženského těla a poskytoval větší přesnost a kontrolu, tenká vložka pro udržení chodidla v teple, tvar skořepiny přizpůsobený dámským lýtkům a holenním kostem.

Specifikace

SPECIFIKACE
Šířka kopyta: 102
Flex index:  85
Hmotnost:  1655g při 24,5
Materiál: POLYURETHANE DUAL CORE
Canting: +/- 1,5°
Přezky: ALU RACE, 1 QUICK MACRO RATCHET
Podrážka: Grip Walk
TECHNOLOGIE
DUAL CORE LIGHT Lehká verze naší inovativní DUAL CORE technologie. Po celou dobu používání dochází k aktivnímu stlačování a roztahování díky DUAL CORE LIGHT. Tato technologie umožňuje ovládat potenciální energii pro dosažení síly, skoku a odskoku. Představte si, lehkost ve spojení s precizností a reakčností, snadným nazouváním a vyzouváním. To je nový stupeň výkonnosti boty, která je přizpůsobivá a dynamická jako vaše tělo.
DUAL 3D LINER COMFORT Vnitřní botičky COMFORT LINERS jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální úroveň komfortu. Jsou vyrobeny z měkké tvarovatelné pěny, která je zárukou nízké komprese.
102mm COMFORT FIT Lange COMFORT FIT poskytuje větší, tolerantnější šířku kopyta (102 mm). Bota je určena pro lyžaře s širšími chodidly nebo lyžaře hledající celodenní pohodlí bez nutnosti obětování výkonu.
NATURAL STANCE Technologie NATURAL STANCE je zárukou přirozeného postoje při lyžování. Náklon je o něco nižší (4⁰), postoj je vzpřímenější, zaručuje více rovnováhy, kontroly, efektivnější přenos energie.
EASY STEP INSERT Měkčí plastový materiál v oblasti vstupu (EASY STEP INSERT) umožňuje snazší otevření boty a tím pádem i snazší obouvání a vyzouvání.
THINSULATE THINSULATE™ je velmi lehký izolační materiál, který udrží Vaše chodidla v teple i ve vlhkých a chladných podmínkách a zajistí celodenní komfort.
SHIN CONTROL Dámské vnitřní botičky s technologií SHIN CONTROL jsou zárukou komfortu a zároveň přesnosti a spolehlivé reakčnosti. Anatomický asymetrický jazyk zajišťuje distribuci tlaku na holeň při obouvání a jízdě v předklonu. Tyto botičky jsou zárukou jedinečného komfortu a spolehlivé kontroly.
GRIP WALK

ZVÝŠENÝ KOMFORT CHŮZE A ŠPIČKOVÁ BEZPEČNOST PŘI CHŮZI.
Všichni jsme tam byli – když je to jen krátká procházka po zmrzlém sněhu nebo rozbředlých úsecích. Trasa po kluzkých schodech a mokrých dřevěných terasách se ale rychle může stát úplným skluzavkovým festem. Lyžařské boty prostě jakoby nebyly stvořené na chůzi. Nebuď hloupý! Použití podrážek GripWalk ukončí klouzání. Zakřivený profil zajišťuje přirozené valivé vlastnosti a zvýšený komfort při chůzi, zatímco žebrovaný hi-kaučukový profil poskytuje přilnavost, kterou potřebujete, abyste přestali klouzat, než začne.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.