HEAD Jill Lyt Boa Focus 23/24

Značka: HEAD

JILL LYT BOA FOCUS je lehká a pohodlná bota pro celodenní all mountain jízdu. Je vybavena vložkou Perfect Fit a dvouzónovým systémem BOA® Fit System pro přizpůsobení s proměnlivým přítlakem na přední…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
7 590 Kč

Popis produktu

JILL LYT BOA FOCUS je lehká a pohodlná bota pro celodenní all mountain jízdu. Je vybavena vložkou Perfect Fit a dvouzónovým systémem BOA® Fit System pro přizpůsobení s proměnlivým přítlakem na přední část chodidla a svršek. Podrážka Ninja WMN s pérem dodává přilnavost a tlumení nárazů, mírný předklon a flexe jsou snadno ovladatelné a zároveň zajišťují spolehlivý přenos energie za jakýchkoli podmínek. 

Specifikace

FREQUENCY TECHNOLOGY Frequency Technology reduces weight and makes a boot more waterproof. Derived from running shoe technology its has a contemporary, clean look.
PERFECT FIT The revolutionary customization system Perfect Fit provides the best level of precision hold, comfort & performance. Head liners are a perfect fit to foot and shell straight out of the box but that can also be heat moulded repeatedly for ultimate personal fit
FORWARD LEAN 7° For rookies and easy riders.
WOMEN COMFORT SYSTEM The Women’s Comfort System delivers a more natural heelside flex. This is achieved by sculpting the cuff to conform perfectly to a woman’s lower leg.
TRACE WMN OUTSOLE The Trace WMN Outsole provides supreme grip, dampening & stability for ladies feet. Centered rubber studs deliver traction, while the main frame provides world-class foot support and stability.
BOA The Boa® lacing system allows a boot to be fastened with the turn of a dial and loosened in a snap: No more fumbling with laces in the cold.
COMFORT CUFF The Comfort Cuff delivers added flex on the medial side of the boot for added comfort and a more natural flex.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.