GRAVITY Empatic Jr 23/24

Značka: GRAVITY

Oblíbené freestylové prkno se představuje ve verzi i pro malé ridery. Mezi vázáním je úplně placaté, takže nehrozí že bude junior zklouzávat z railu. Lehké, měkké jibbové prkno má celodřevěné jádro z…

Celý popis
Seřízení vázání ZDARMA (biometrické údaje vyplníte během objednávky).
Zvolte variantu
Skladem
5 490 Kč

Popis produktu

Oblíbené freestylové prkno se představuje ve verzi i pro malé ridery. Mezi vázáním je úplně placaté, takže nehrozí že bude junior zklouzávat z railu. Lehké, měkké jibbové prkno má celodřevěné jádro z topolu dolplněné o panely exotického dřeva, takže je dostatečně pružné a přitom ochotné ohýbat se do divokých pressů.

Specifikace

  • Cam-Rock – Kombinuje to nejlepší z camberu a rockeru v jednom. Cam-Rock zmírňuje tlak kontaktních míst na špičce a patce, čímž umožňuje volnější jízdu jako rocker. Camber zóny, které jsou situovány pod vázáním, zajistí vyšší kontrolu při jízdě po hraně a dostatečně velký pop.
  • Twin-Tip – esence tvaru parkových prken. Stejná vzdálenost od špičky i patky umožní jízdu v přirozeném i opačném směru.
  • Poplar Woodcore – Všechny snowboardy Gravity jsou vyráběny ze 100% dřevěného jádra. Používáme kvalitní topolové dřevo doplněné o panely tvrdého, exotického dřeva.
  • Biax (0°/90°) – Nejčastěji používaný způsob laminace dodává snowboardu kvalitní pop a lehkou torzní flexi. Díky tomu prkno lehce zatáčí a užiješ si s ním spoustu zábavy na sjezdovkách i ve snowparku.
  • Urethane Sidewall – 360° polyuretanový sidewall chrání hranu proti poškození, lépe přenáší energii na hranu a tlumí vibrace.
  • 4x4 Inserts – Inzerty jsou umístěny v klasické pozici 4 × 4 cm.
  • Prewaxed Base – Všechny naše snowboardy jsou již z výroby navoskované a nachystané pro okamžité použití.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.