GIRO Spur Mat Bright Pink 23/24

Značka: GIRO

Příjemná dětská přilba Spur je vybavena našimi nejlepšími technologiemi, aby se vaše děti na sjezdovce cítili komfortně, a vy abyste věděli, že jsou v bezpečí, když následují vaše stopy na sjezdovce.…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
2 099 Kč

Popis produktu

Příjemná dětská přilba Spur je vybavena našimi nejlepšími technologiemi, aby se vaše děti na sjezdovce cítili komfortně, a vy abyste věděli, že jsou v bezpečí, když následují vaše stopy na sjezdovce. Upínací systém In Form se snadno nastaví pomocí stahovacího kolečka, a je dokonce výškově nastavitelný. Přilba je vybavena Super Cool otvory, které zajistí odvod horkého vzduchu a vlhkosti.

Specifikace

SPECIFIKACE
Odvětrávání: 4 Super Cool™ otvory
TECHNOLOGIE
In form In form - Systém In Form umožňuje jemně doladit velikost přilby během vteřiny bez nutnosti sundat rukavice. Ergonomické kolečko na spodu přilby nabízí úpravu velikosti v rozsahu až 6 centimetrů. Nastavení ve vertikálním směru zajišťuje posuvný mechanismus. Přilbu je tedy možné přizpůsobit konkrétnímu tvaru hlavy a také doladit souhru přilby s brýlemi.
In mold In-Mold - Konstrukce In-mold spojuje pevnou vnější skořepinu z tvrzeného poly-karbonátu s vnitřní pěnovou výplní určenou k absorpci nárazů. Toto spojení přímým vstřikováním pěny do skořepiny nabízí bezkonkurenční poměr hmotnosti a pevnosti a umožňuje také lepší odvětrání přileb.
Super cool Super cool™
Ventilační otvory Super Cool vtahují čerstvý vzduch do přilby, zatímco teplý vlhký vzduch ženou ven. Díky důkladnému tvarování otvorů nebudete mít s přehříváním hlavy během horkých slunečných dnů žádné problémy.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.