FLOW Mayon 23/24

Značka: FLOW

Vybaveny všemi funkcemi zcela nové řady AXIS s čistým, hladkým designem, Mayon vázání je navrženo tak, aby vylepšilo vaši jízdu. Přenos výbušné energie prostřednictvím PowerBeams v základní desce,…

Celý popis
Zvolte variantu
M
Skladem
5 999 Kč

Popis produktu

Vybaveny všemi funkcemi zcela nové řady AXIS s čistým, hladkým designem, Mayon vázání je navrženo tak, aby vylepšilo vaši jízdu. Přenos výbušné energie prostřednictvím PowerBeams v základní desce, veškeré pohodlí a podpora, kterou potřebujete od BankBeds a Asym Uniback a automatické spuštění technologie Active Strap pro nazouvání a vyzouvání bez námahy, jednoduché jak posouvání se na sněhu. Nově ve vázání v této sezoně najdete lehký ExoFrame Fusion PowerStrap pro ještě lepší přizpůsobení a přenos energie. S vázáním Mayon bude váš zážitek z ježdění opět o něco intenzivnější! * V případě montáže vázání na systém Channel (Burton, Endeavor) je třeba použít speciální šrouby M6 x 13mm, které nejsou součástí balení. Při použití klasických šroubů může dojít k nevratnému poškození vaší desky. Šrouby najdete na kartě souvisejících produktů.

Specifikace

Hiback: Asym Uniback Axis-Series - vytvořen pro vyváženou podporu a pohodlí, dokáže se dokonale přizpůsobit konturám bot a jízdnímu úhlu. Zcela nová řada AXIS Asym UniBack má podpůrná záda s odpouštějícím bočním flexem.
Strapy:  Fusion Powerstrap - Fusion je 3D tvarovaný strap, který spolehlivě zajišťuje kotník a oblast špičky, je polstrovaný pro pohodlné nošení s vaší botou.Active Strap Technology - unikátní technologie funguje velmi jednoduše tak, že při odklopení patky se zároveň vysune dopředu nártový strap a uvolní tak místo vaší noze. Při vrácení patky do svislé polohy se vrátí i strep na své místo a pevně uchytí vaši nohu.
Baseplate: Glass-filled Nylon, Asym Rockered Axis-Series - tento baseplate je zábavní a responzivní, se středním flexem vhodným do všech terénů bez přílišné tuhosti.
Přezky: Locking Slap Ratchet - inovativní přezky vám nabízí nové možnosti snadného utažení vašeho vázání přesně tak, jak potřebujete.
Odpružení: Full-EVA Toe and Heel Inserts - měkké podložky z EVA materiálu na špičce a patě pro dokonalé odpružení dopadů a ztlumení vibrací při jízdě.
Disk: Nylon Offset MultiDisk - kompatibilní s  4HP + 3HP + Channel inserty
Flex (1-10) 5

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.