FLOW Juno black 23/24

Značka: FLOW

Vázání Juno je ideální jak pro začátečníky, tak i pro pokročilejší jezdce, kteří se chtějí zlepšovat, cítit se na desce sebevědomě a bavit se. Díky Juno budete přímo propojeni se svou deskou. Vázání…

Celý popis
Zvolte variantu
M L
Skladem
4 799 Kč

Popis produktu

Vázání Juno je ideální jak pro začátečníky, tak i pro pokročilejší jezdce, kteří se chtějí zlepšovat, cítit se na desce sebevědomě a bavit se. Díky Juno budete přímo propojeni se svou deskou. Vázání pochází z AXIS-Series, má asymetrickou základní desku s PowerBeam a asymetrický UniBack poskytuje živý pocit, pohodlí a snadný vstup Speed-Entry pro co nejinspirativnější den na horách. * V případě montáže vázání na systém Channel (Burton, Endeavor) je třeba použít speciální šrouby M6 x 13 mm, které nejsou součástí balení. Při použití klasických šroubů může dojít k nevratnému poškození vaší desky. Šrouby najdete na kartě souvisejících produktů.

Specifikace

Hiback: Glass-filled Nylon, Asym UniBack Axis-Series - dodávají rovnováhu podpory a pohodlí, a dokonale sednou konturám boty a jízdních úhlů. Zcela nová řada AXIS Asym UniBack má podpůrnou patku s více odpouštějící boční flexí. 
Strapy: 
  • Fusion ComfortFit Powerstrap - jednodílné PowerStrap jsou 3D-tvarované pro skvělé uchycení a pokrývají větší plochu nohy pro větší pohodlí a kontrolu.Active Strap Technology - Série AXIS také nabízí pohodlí technologie
  • Active-Strap, přičemž popruhy automaticky zvednou nebo utáhnou zpět při otevření nebo zavření Hiback, takže nyní je vyzouvání z Flow vázání ještě jednodušší.
Baseplate: Glass-filled Nylon, Asym Rockered Axis-Series - poskytuje stabilitu a snadný přístup, přímý a vyvážený přenos energie.
Přezky: LSR Locking Slap Ratchets - inovativní přezky vám nabízí nové možnosti snadného utažení vašeho vázání přesně tak, jak potřebujete.
Odpružení: Full-EVA Toe and Heel Inserts - měkké podložky z EVA materiálu na špičce a patě pro dokonalé odpružení dopadů a ztlumení vibrací při jízdě.
Disk: Nylon Offset Multidisk - 4HP + 3HP + Channel
Flex (1-10) 4

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.