FISCHER Twin Skin Superlite EF Stiff + vázání Control Step IFP 23/24

Akce

Značka: FISCHER

Twin Skin Superlite EF budou vždy oblíbeným modelem běžkařů, kteří chtějí podniknout další krok k lepší technice. Běžky jsou lehké a univerzální pro jakékoli podmínky. Technologie Efficient Forward…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
8 890 Kč
7 110 Kč
-20%

Popis produktu

Twin Skin Superlite EF budou vždy oblíbeným modelem běžkařů, kteří chtějí podniknout další krok k lepší technice. Běžky jsou lehké a univerzální pro jakékoli podmínky. Technologie Efficient Forward odpouští chyby v technice a vy tak šetříte drahocenou energii. Skluznice Speed Grinding 2.0 nabízí skluzné vlastnosti závodní kvality. Celkový vzhled s variabilní hloubkou stoupacích pásků Twin Skin nabízí konzistentní a efektivní přilnavost i za tvrdých podmínek. Součástí běžek je integrovaná deska IFP pro snadnou montáž vázání bez vrtání a vázání Control Step.

Specifikace

SPECIFIKACE
Hmotnost: 1290 g / 194 cm
Vykrojení:  48/44/46
TECHNOLOGIE
 Air Core Basalite Pro
Extrémně lehká a protizkrutová konstrukce s extra stabilními bočnicemi. Vlákna z vulkanického bazaltu pro minimální hmotnost a dokonalou pružnost nezávisle na teplotě.
Speed Grinding Nové univerzální zabroušení kamenem zaručuje ty nejlepší kluzné vlastnosti za všech sněhových podmínek.
Precision Pairing System Další generace párování lyží: plně automatizované statické i dynamické měření většího počtu párovacích kritérií slouží k přesnému výběru lyží a jejich optimálnímu párování.
Power Layer 0.2 mm tenký, extrémně lehký, celoplošný laminát z přírodního vlákna a pryskyřice přináší citelné snížení hmotnosti lyže.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.