FISCHER Twin Skin Carbon Pro Stiff + vázání Race Classic IFP 23/24

Značka: FISCHER

Twn Skin Carbon Pro: Nejnovější přírůstek do rodiny závodních Twin Skin se vyznačuje kratším a širším profilem navrženým tak, aby poskytoval bezpečný odraz při zachování kvalitního skluzu. Konstrukce…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
16 290 Kč

Popis produktu

Twn Skin Carbon Pro: Nejnovější přírůstek do rodiny závodních Twin Skin se vyznačuje kratším a širším profilem navrženým tak, aby poskytoval bezpečný odraz při zachování kvalitního skluzu. Konstrukce vyrobená pomocí technologie Cold Base Bonding poskytuje lepší voskování a broušení, aby se maximalizovala rychlost.

Specifikace

SPECIFIKACE
Vykrojení:  41/44/44
TECHNOLOGIE
AIR CORE CARBON Nejúspěšnější jádro lyže s podílem vzduchu větším než 80% pro extrémní lehkost. Optimální výkon díky protizkrutové technologii odolné také proti zlomení.
CLASSIC 902 Konstrukce závodních lyží s citelným odlehčením špičky a konce lyže pro přímý, rychlý a bezpečný odraz. Použití: univerzální až mokré podmínky, klistr.
Precision Pairing System Další generace párování lyží: plně automatizované statické i dynamické měření většího počtu párovacích kritérií slouží k přesnému výběru lyží a jejich optimálnímu párování.
DTG WORLD CUP PLUS Úprava skluznice Plus ze Světového poháru. Vyniká velkou univerzálností použití. Hodí se pro všechny sněhové podmínky a při většine případů zaručuje ten nejlepší skluz.
FINISH FIRST
Nová konečná úprava skluznice. Spojuje v sobě všechny jednotlivé technologické kroky v průběhu zpracovávání skluznice.
PREWAXED
Preparace horkým voskem obsahujícím fluor. Nejlepší kluzné vlastnosti, ochrana proti znečištění a oxidaci. Powered by Vauhti.
COMPUTER FLEX CONTROL
Minimalizuje rozdíly v páru lyží při zbytkovém napětí a výtlačné síle. Nejlepší vlastnosti při skluzu a odrazu.
FISCHER CARBON FIBRE
Multiosová karbonová tkanina T300 1K pro špičku a konec lyže a jako laminát. Maximální zatížitelnost a minimalizace hmotnosti.
TWIN SKIN
Dva oddělené pásy, vsazené a integrované různě hluboko do skluznice, vedou k pružnému a harmonickému skluzu. Pásy z mohéru se obzvláště v tvrdých nebo ledovatých podmínkách starají o bezpečný odraz.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.