FISCHER RCS Skate Plus Medium IFP + vázání Race Skate 23/24

Značka: FISCHER

Pro pravidelné tréninky, občasné závody nebo jen požitek z jízdy na čerstvě upravených tratích. Na lyžích s touto konstrukcí bylo dosaženo suverénně nejvíce vítězství ve Světovém poháru, jde o…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
14 290 Kč

Popis produktu

Pro pravidelné tréninky, občasné závody nebo jen požitek z jízdy na čerstvě upravených tratích. Na lyžích s touto konstrukcí bylo dosaženo suverénně nejvíce vítězství ve Světovém poháru, jde o osvědčené závodní lyže FISCHER. Skvělé vybavení, které dodnes rádi používají i profesionálové.Součástí lyží je integrovaná deska IFP pro snadnou montáž vázání bez vrtání do lyží - kompatibilní s vázáním Turnamic (Fischer, Rossignol). Nekompatibilní s vázáním NNN NIS (Rottefella) a SNS (Salomon). Doporučené vázání: Race Pro Skate IFP (S50017).Jádro AIR CORE CARBON je tvořeno mnoha hi-tech materiály, obsahuje základní dvousměrnou strukturu a další karbonové (Fischer Carbon Fibre) a kompozitní vrstvy. Složitá porézní struktura obsahuje více jak 80% podíl složky vzduchu.Použitá konstrukce SKATING 15/115 má více vzdálené opěrné plochy, což vede k vyšší stabilitě a silnému odrazu na tvrdém sněhovém podkladu.Model se skluznicí WC PLUS pro teploty -10°C a vyšší, s vrchní úpravou DTG World Cup Plus s hlubšími a hrubšími mikrodrážkami. Cena běžek bez vázání.

Specifikace

SPECIFIKACE
Hmotnost: 1090 g / 186 cm
Vykrojení:  41/44/44
TECHNOLOGIE
 Air Core Carbon Nejúspěšnější jádro lyže s podílem vzduchu větším než 80% pro extrémní lehkost. Optimální výkon díky protizkrutové technologii odolné také proti zlomení.
DTG Worldcup Plus Úprava skluznice Plus ze Světového poháru. Vyniká velkou univerzálností použití. Hodí se pro všechny sněhové podmínky a při většine případů zaručuje ten nejlepší skluz.
Cold Base Bolding Revoluce ve výrobě lyží: Technologie Speedmax, na ochranu homogenní molekulární struktury skluznice pro dokonalou absorpci vosku. Zaručuje maximální rychlost.
Finish First Nová konečná úprava skluznice. Spojuje v sobě všechny jednotlivé technologické kroky v průběhu zpracovávání skluznice.
Precision Pairing System Další generace párování lyží: plně automatizované statické i dynamické měření většího počtu párovacích kritérií slouží k přesnému výběru lyží a jejich optimálnímu párování.
Prewaxed  Preparace horkým voskem obsahujícím fluor. Nejlepší kluzné vlastnosti, ochrana proti znečištění a oxidaci. Powered by Vauhti.
Skating 115  Speciální předpětí a daleko od sebe vzdálené opěrné plochy na sněhu vedou k vyšší stabilitě a silnému odrazu u tvrdého sněhového podkladu.
Hole Ski Tip Bruslařská konstrukce z laminátů HM Carbon pro snížení hmotnosti na špici. Menší vynaložení síly díky sníženému kyvadlovému pohybu.

 

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.