FISCHER Carbonlite Skate Plus Stiff + vázání Race Pro Skate 23/24

Značka: FISCHER

Osvědčený špičkový výkon: Carbonlite Skate s novou nižší a kratší konstrukcí špičky pro minimální švihovou hmotnost a nejvyšší obratnost. Jsou vybaveny technologií Cold Base Bonding, která zajišťuje…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
17 290 Kč

Popis produktu

Osvědčený špičkový výkon: Carbonlite Skate s novou nižší a kratší konstrukcí špičky pro minimální švihovou hmotnost a nejvyšší obratnost. Jsou vybaveny technologií Cold Base Bonding, která zajišťuje lepší absorpci vosku a brousitelnost základny pro maximální rychlost. Optimalizovány pro použití při -10°C a tepleji.

Specifikace

SPECIFIKACE
Hmotnost:  g / 186 cm
Vykrojení:  41/44/44
TECHNOLOGIE
 Air Core HM Carbon To nejnovější ze Světového poháru: osvědčený materiál Air Core v kombinaci s vysokomolekulárními karbonovými vlákny.
DTG Worldcup Plus Úprava skluznice Plus ze Světového poháru. Vyniká velkou univerzálností použití. Hodí se pro všechny sněhové podmínky a při většine případů zaručuje ten nejlepší skluz.
Cold Base Bolding Revoluce ve výrobě lyží: Technologie Speedmax, na ochranu homogenní molekulární struktury skluznice pro dokonalou absorpci vosku. Zaručuje maximální rychlost.
Finish First Nová konečná úprava skluznice. Spojuje v sobě všechny jednotlivé technologické kroky v průběhu zpracovávání skluznice.
Precision Pairing System Další generace párování lyží: plně automatizované statické i dynamické měření většího počtu párovacích kritérií slouží k přesnému výběru lyží a jejich optimálnímu párování.
Prewaxed  Preparace horkým voskem obsahujícím fluor. Nejlepší kluzné vlastnosti, ochrana proti znečištění a oxidaci. Powered by Vauhti.
Skating 115 Speciální předpětí a daleko od sebe vzdálené opěrné plochy na sněhu vedou k vyšší stabilitě a silnému odrazu u tvrdého sněhového podkladu.
SIDECUT WORLD CUP SKATE Šipkovitá boční forma pro lepší výkonnost a dynamiku speciálně při bruslařské technice 1:1.
COMPUTER FLEX CONTROL Minimalizuje rozdíly v páru lyží při zbytkovém napětí a výtlačné síle. Nejlepší vlastnosti při skluzu a odrazu.
FISCHER CARBON FIBRE Multiosová karbonová tkanina T300 1K pro špičku a konec lyže a jako laminát. Maximální zatížitelnost a minimalizace hmotnosti.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.