ROSSIGNOL React 2S Xpress + vázání Xpress 10 GW23/24

Akce

Značka: ROSSIGNOL

Udělejte si další nejlepší den. Dámská Nova 4 CA kombinuje hravý výkon na sjezdovce s carvingem bez námahy. Pružnost je vyladěna tak, aby středně pokročilým lyžařům nabídla uvolněný pocit a…

Celý popis
Seřízení vázání ZDARMA (biometrické údaje vyplníte během objednávky).
Zvolte variantu
Skladem
9 990 Kč
5 990 Kč
-40%

Popis produktu

Udělejte si další nejlepší den. Dámská Nova 4 CA kombinuje hravý výkon na sjezdovce s carvingem bez námahy. Pružnost je vyladěna tak, aby středně pokročilým lyžařům nabídla uvolněný pocit a sebevědomé zahájení oblouku pro vytváření ladných oblouků. Lehké jádro snižuje svou hmotnost o 20 % pro agilitu bez únavy, zatímco jedinečné vrstvy karbonu a skelných vláken vytvářejí rovnováhu mezi hmotností, pružností a přilnavostí hran pro hladký pocit.

Uvolněné ovládání bez námahy
Náš profil Assist Flex je uzpůsoben pro začínající lyžaře, kteří hledají shovívavé lyžařské schopnosti

Citlivé manévrování
Oversize Sidecut poskytuje jistotu v rychlosti pro citlivé a předvídatelné zahájení oblouku

Balanced Flex, Full Power
Carbon Alloy Matrix vytváří rovnováhu pružnosti, přilnavosti hran a pohlcování vibrací pro maximální výkon

Vyvážený výkon
Topolové jádro poskytuje rovnováhu hmotnosti, vlhkosti a pružnosti

Odolnost vrchní vrstvy
Naše vrchní vrstva Premium Hardtop maximalizuje odolnost a zlepšuje grafiku pro prodloužení životnosti vašich lyží

Specifikace

SPECIFIKACE
Hmotnost: 3,1 Kg / pár (156cm)
Krojení:  122 - 75 - 108
Systém vázání: Xpress
PROFIL
Rocker:  ON TRAIL ROCKER
Konstrukce: RECTANGULAR SIDEWALL
MATERIÁL
Jádro:  Poplar Wood Core
Konstrukce: LCT Soft
TECHNOLOGIE
OVERSIZED kombinuje větší carvingové vykrojení s moderní šířkou pod vázáním. Toto vykrojení je zárukou jedinečné přesnosti, držení na hraně, stability a kontroly. Agresivní rozměry konců lyží poskytují výrazné držení na hraně v oblouku, sílu a preciznost. Šiřší střed lyže zvyšuje stabilitu a jednoduchý přechod z oblouku do oblouku.
 POPLAR WOODCORE - CARBON Tato dostupná a zároveň konstrukce ROSSITOP CAP je velmi lehká a odolná vůči odlupování vrchní vrstvy. Jádro ze dřeva topolu je zárukou jedinečné pružnosti a úspory na hmotnosti.
ON TRAIL ROCKER Profil lyže ON TRAIL ROCKER byl navržen pro jedinečnou přesnost při jízdě na upravených svazích. Na 90% délky lyže je využit tradiční camber, který je zárukou energie, odrazu a držení na hraně. Na 10% délky lyže (pouze na špičce) je použit mírný rocker, který zajišťuje snadný vstup do oblouku a spolehlivou kontrolu lyže.
LCT SOFT LCT CONSTRUCTION má základy naší patentované LCT TECHNOLOGY. Centrální nosník integrovaný uprostřed jádra a vrchní vrstvu napomáha ve stabilizovaní rozkmitaných konců lyží, čímž LCT CONSTRUCTION poskytuje plynulou stabilitu a tolerantnejší kontrolu lyží.
ASSIST FLEX ADAPTIVE FLEX zatímco některé ženy upřednostňují tvrdé lyže, další preferují při lyžovaní pohodlnejší pružnost. Náš nový adaptivní flex reaguje na potřeby všech lyžařek třemi profily pružnosti (BOOST, ACTIVE, ASSIST), aby byla zaručená správná pružnost pro správný pocit při jízdě. ACTIVE FLEX je navrhnutý tak, aby intuitivně poskytoval kontrolu a výkon po celý den.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.