ROSSIGNOL Hero World Cup 110 Medium 23/24

Novinka
Akce

Značka: ROSSIGNOL

HERO WORLD CUP 110 MEDIUM jsou závodně laděné lyžařské boty s anatomickým "medium" kopytem 100mm, které je přijatelné pro většinu lyžařů. Jsou vybaveny nejnovější technologií Dual Core, což je…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
11 990 Kč
9 590 Kč

Popis produktu

HERO WORLD CUP 110 MEDIUM jsou závodně laděné lyžařské boty s anatomickým "medium" kopytem 100mm, které je přijatelné pro většinu lyžařů. Jsou vybaveny nejnovější technologií Dual Core, což je konstrukce z dílny závodního oddělení, která přináší dynamické reakce a přesnější distribuci flexu, čímž se zvyšuje preciznost a kontrola v obloucích. vnitřní botička je tenčí, předtvarovaná a navíc se dá tepelně dotvarovat na jazyku a v její horní části. MEDIUM provedení má měkčí podpatky pro tlumení nárazů.

Specifikace

SPECIFIKACE
Šířka (mm): 100
Flex index 110
SKELET
Technologie skeletu:  DUAL CORE
Materiál - skořepina: POLYETHER
VNITŘNÍ BOTIČKA
Technologie: PRE-SHAPE LINER FOAM FIT PLUS
PŘEZKY
Technologie: 100% Aluminium
Nastavení: 4 Micro
Další vlastnosti: ADJUSTABLE TEETH 3 POSITIONS
TECHNOLOGIE
DUAL CORE Naše nová metoda "power injection" umožňuje současné vstřikování dvou různých tvrdostí plastu do formy ve stejnou dobu. Tento jedinečný monoinjekční proces umožňuje cílený přenos energie a obepnutí. Vytváří naši sendvičovou konstrukci DUAL CORE v celé skořepině, což vede k živějšímu odrazu, odezvě a úplné kontrole.
PRE-SHAPE LINER FOAM FIT PLUS Spodní část anatomicky tvarovaných vnitřních botiček je speciálně tvarována okolo kotníku tak, aby poskytovala maximální úroveň pohodlí.
LAST 100 MM Středně široké" 100 mm vnitřní kopyto nabízí komfort, zachovává si však i asymetricky tvarovanou prstovou část jako závodní modely. Toto kopyto je zárukou výkonu, komfortu a kontroly.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.