ROSSIGNOL Hero Elite ST TI Konect + vázání NX 12 GW 23/24

Akce
Doporučujeme

Značka: ROSSIGNOL

Hero Elite ST TI, vytvořené pro vášnivé fanoušky závodů, jsou závodní lyže inspirované slalomem navržené pro technické lyžaře na trailech, kteří hledají rychlé zatáčky ve stylu SL. Naše závody…

Celý popis
Seřízení vázání ZDARMA (biometrické údaje vyplníte během objednávky).
Zvolte variantu
Skladem
21 990 Kč
17 590 Kč
-20%

Popis produktu

Hero Elite ST TI, vytvořené pro vášnivé fanoušky závodů, jsou závodní lyže inspirované slalomem navržené pro technické lyžaře na trailech, kteří hledají rychlé zatáčky ve stylu SL. Naše závody prověřená technologie Line Control Technology (LCT) doplňuje užší 68mm šířku pasu a krátký otočný střih pro optimalizovanou rychlost, přesnost a sílu od okraje k okraji. LCT eliminuje protiprohýbání a nabízí maximální stabilitu a optimalizovanou trajektorii v zatáčce pro úplnou kontrolu.

Specifikace

SPECIFIKACE
Krojení:  123-68-104
Systém vázání: KONECT
PROFIL
Rocker:  Piste Rocker
Profil: LCT (Line Control Technology)
Konstrukce: RECTANGULAR SIDEWALL
MATERIÁL
Jádro:  POPLAR WOOD CORE
Vyztužení konstrukce: V-TITANAL
TECHNOLOGIE
LCT - LINE CONTROL TECHNOLOGY - Inovace v oblasti závodních modelů World Cup - nová konstrukce LCT, která Vám bude zárukou jedinečné energie, plynulosti a stability za každých podmínek. Lyže mají středový pruh z karbonu , čímž je regulována flexe lyže a je zajištěna stabilita a plynulost jízdy.
Oversized sidecut Oversized sidecut - Oversized přináší výhody agresivního vykrojení carvingových lyží kombinovaného se šířkou středu lyže současnosti. Agresivni rozměry konců lyží poskytují výrazné držení na hraně během oblouku, sílu a přesnost. Širší střed lyže zvyšuje stabilitu a jednoduchý přechod z oblouku do dalšího oblouku. Kombinace velkého vykrojení s dnešní šířkou středu lyže poskytuje ten pravý pocit na hraně a neslýchanou stabilitu.
V-TITANAL Tvar "V" nové vrstvy V-TITANAL přináší dokonalou rovnováhu lyže pro udržení správné linie v drsných podmínkách. Titanový laminát optimalizuje vlhkost a stabilitu, navíc drážka po celé délce listu zajišťuje tužší podélný ohyb. Lisování vytváří fenomén mechanické anizotropie.
 RECRANGULAR SIDEWALL Konstrukce  RECTANGULAR SIDEWALL spočívá ve vrstvení materiálů jádra (dřevo, skleněná vlákna, kov, atd.) v kombinaci s vertikálními bočnicemi. Tato konstrukce je zárukou optimálního držení na hraně, přesnosti, vyvážení a energie
WOOD CORE Jádro POPLAR WOOD je zárukou vyvážené kombinace nízké hmotnosti, pružnosti, energie, stability a energie.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.