GIRO Lusi Black Teal Liquid Light Vivid Smoke/Vivid Infrared (2Skla) 22/23

Akce

Značka: GIRO

Dámské brýle Lusi budou vaší stylovou oporou od první ranní lanovky až do večerního lyžování. Hi-endová optika torických skel ZEISS je spolu se zaoblenými designovými liniemi největší devízou tohoto…

Celý popis
Skladem
4 499 Kč
3 150 Kč
-30%

Popis produktu

Dámské brýle Lusi budou vaší stylovou oporou od první ranní lanovky až do večerního lyžování. Hi-endová optika torických skel ZEISS je spolu se zaoblenými designovými liniemi největší devízou tohoto modelu. V balení jsou hned dvě různá skla s technologií VIVID by ZEISS (jedno pro špatnou viditelnost), takže se můžete vždy přizpůsobit aktuálním podmínkám na svahu. Díky systému Slash Seal je výměna skel otázkou několika vteřin.

Výrobek je bez originální krabice. Jedná se o vzorek.

Specifikace

SPECIFIKACE
Velikost: Large size adult EXV frame
Sklo:  Dvě cylindrická skla od firmy ZEISS – s technologií VIVID: jedno pro slunečné počasí, jedno pro sníženou viditelnost 
Snadná výměna skel – magnetické uchycení
TECHNOLOGIE
Antifog Anti-Fog - Všechny brýle jsou vybaveny skly s povrchovou úpravou proti zamlžování.
Optics by Carl Zeiss Lens by Zeiss - S více než 150 letou zkušeností s výrobou čoček, jsou skla od Carl Zeiss zárukou nejvyšší kvality skel v našich brýlích.
Seamless compatibility Seamless compatibility - Přilby a brýle Giro jsou navrženy tak, aby fungovaly nejlépe právě při vzájemném spojení. Bezproblémový přechod mezi přilbou a brýlemi vám zajití dokonalý pocit na svahu.
Super fit Super fit - Pocit, že na obličeji nic nemáte – to je optimální stav, kterého jsme se snažili dosáhnout. Zimní brýle Giro se vzájemně doplňují s přilbami a tvoří tak jednotný celek, který padne jako ulitý. Technologie Super Fit těží z mnohaleté praxe v oblasti anatomického výzkumu a ze spolupráce s našimi týmovými jezdci, kteří na svazích tráví více času než kdokoli jiný. Na základě jejich zkušeností z testování dochází k finálním úpravám, abyste dostali produkt, který vám perfektně padne.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.